Agder bedriftsidrettskrets

Agder bedriftsidrettskrets

Ti på Topp - Nå også i Grimstad!

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 3. Mar 2021

Nyheten Ti på Topp Grimstad starter 26. mars. Få med deg venner, familie og kollegaer ut i naturen.
http://grimstad.xn--tiptopp-gxa.no/

Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre, hvor målet er å besøke 10 ulike turmål. De fleste turmål er toppturer, men vi inkluderer også noen flotte turmål som ligger i flatere terreng. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form. Gjennom å registrere turene på nettsiden vår eller i Ti På topp-appen, håper vi å gi deg en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i regionen. Aktivitetsperioden varer fra 26. mars- 18. oktober 2021.

Alle kan delta i Ti på Topp. Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, eller som individuell deltaker. 

Turkampanje er heldigital noe som betyr at det ikke blir skilt på parkeringsplassen, merker i løypa eller postkasse på toppen. Dette gjøres av smittevernhensyn og vil endres når det kan anbefales fra myndighetene. Turbeskrivelsene og GPS sporene blir mer grundige enn tidligere år for å oppveie for manglende skilting.

Deltakelse koster kr. 175,- pr person (kr. 100,- pr barn 0-13 år).
http://grimstad.xn--tiptopp-gxa.no/


0 Kommentar

Terrengkarusell 2021

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 29. Jan 2021

Vi håper å komme i gang med mer vanlige arrangementer, men dette må vurderes i forhold til gjeldende smittevernregler. Foreløpig ser vi for oss følgende muligheter:

Terrengkarusellen i Kristiansand:

  • Ukens løype fra tirsdag kl. 10 til torsdag kl. 19 med selvregistrering.
  • Onsdager fra kl. 15 til 18, tilstedeværelse for generell bistand.
  • Torsdager fra kl. 15 til 18, tilstedeværelse for generell bistand.

Gjør sesongbetaling her: https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000051628

Agderposten Terrengkarusellen i Arendal:

  • Vi håper å komme i gang med vanlige arrangementer på tirsdager, men dette må vurderes i forhold til rådende smittevernregler. Ukens løype var en suksess i 2020, og vi fortsetter med dette i 2021. Løypene vil være åpne fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.

Gjør sesongbetaling her: https://timeservice.no/events/114/register 0 Kommentar

Vi søker instruktør/aktivitetsveileder

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 5. Nov 2020

Bli Sprekere er Bedriftsidrettens gruppetreningskonsept der alle kan delta. Vi ser etter flere instruktører til vårt tilbud i Kristiansand, men ønsker også å komme i kontakt med deg som synes dette virker interessant for etablering i andre deler av Agder. Mer om konseptet finner du på www.BliSprekere.no 

Vi søker deg som ønsker en meningsfylt ekstrajobb. Du har erfaring fra gruppetrening og/eller relevant fagbakgrunn. Rett person er du som vil bidra til at vanlige folk får glede av å være i fysisk aktivitet. Bli Sprekere favner alle - også de som ønsker å «komme seg ut av sofaen».

Arbeidsoppgaver

  • Gjennomføre gruppetrening på ettermiddag/kveld - eller i bedrifter på dagtid.
  • Motivere og inspirere til varig glede av å være fysisk aktiv
  • Bidra til rekruttering av deltagere til egne grupper

Kvalifikasjoner

Du vil gjennomføre gode treningsøkter og motivere ved å dele aktivitetsglede. Det er positivt om du har utdanning innen idrett, trening, fysioterapi eller lignende, men ikke et krav. Vi ser etter deg med godt humør, treningsforståelse og formidlingsevne.

Erfaring fra å ha gruppetimer og kompetanse innen gruppetrening er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyr

  • Timebasert lønn for instruksjon
  • En meningsfylt ekstrajobb
  • Opplæring i aktuelle økter/konsept

Arbeidsgiver Norges Bedriftsidrettsforbund avd. Agder.
Søknad og CV sendes til vest-agder@bedriftsidrett.no

Vi søker flere typer instruktører. Si gjerne noe om hva slags trening du ønsker å jobbe med.
Lokasjon avklares i dialog med instruktør. Vi ser på muligheten for å etablere tilbudet flere steder i Agder og har da behov for å knytte til oss ressurser ulike steder i fylket.


0 Kommentar

Ti på Topp premiering

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 14. Okt 2020

Premieutdeling

Årets premieutdeling blir i forbindelse med årets siste Terrengkarusell løp torsdag 15. oktober på Fant Olsen i Baneheia.

Tid: Torsdag 15 oktober kl. 13-18

Sted: Fant Olsen i Baneheia (Like ved gamle sykepleierskolen på Eg)

Kom innom i dette tidsrommet når det passer for deg. Slå gjerne av en turprat og hent din velfortjente premie. Det blir også en enkel servering. Sportsprofil blir tilstede og selger gode tursko og klær til en fordelaktig pris.

Alle barn som har registrert besøk på minst 5 ulike topper blir premiert.  
Alle voksne som har registrert besøk på alle årets ti topper blir premiert.

I tillegg til "vanlige premier" har vi i år litt giveaways til de som kommer innom denne dagen.

* Årets turbilde - Vinner Rebecca Lantz
Vinneren Rebecca Lantz har tatt dette flotte kveldsbildet på Buråsen. Gratulerer med årets bilde.
Tusen takk for alle de flotte bildene dere deler med oss fra turene.

* Årets familie/ vennelag
Vi har kåret Nightwalkers til årets venne/familielag i årets Ti på topp. Laget består av Pernille Lantz, Per Erik Lantz og Rebecca Lantz. Til sammen har de gått 666 turer. De forteller at de egentlig er tre slappfisker, som knapt har gått en topptur tidligere. Motivasjonen til å bli med på Ti på topp var å komme i bedre form. Rebecca hørte om Ti på Topp og fikk med seg sin onkel og kusine også. Etterhvert opptok turene i Ti på Topp store deler av hverdagen deres. Vi er veldig glad for at dere fant turgleden og fikk mange flotte turopplevelser ved å være med på Ti på Topp. Gratulerer som vinnere av årets venne/familielag.

* Årets turhistorie
Vi har plukket ut Ole Harald Salen som vinner av årets turhistorie. Han fremmer gleden med å være ute i naturen på en god måte, og deler også noen av favoritt turene sine. Han forteller om Ti på topp og har skrevet en veldig god artikkel i Fvn, som du kan se her. Gratulerer med årets turhistorie

* Vinnere av hver av de ti bamsene (Se info under "Bamseshow")


PÅMELDING TI PÅ TOPP VINTER EDITION

Påmeldingen for vintersesongen åpner 14. oktober. Sesongen starter 15. november. Alle som er påmeldt vintersesongen og tilstede på premieutdelingen 15. oktober får en liten oppmerksomhet.

HENTING AV PREMIER ETTER PREMIEUTDELING

Uavhentede premier kan hentes i turbutikken til DNT Sør 15. oktober-15. november. Det blir ingen utdeling av premier etter denne datoen. Det blir kun utdelt giveaways på premieutdelingen 15. oktober.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline