Agder bedriftsidrettskrets

Agder bedriftsidrettskrets

Aktivitet under Covid-19 krisen.

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 26. Mar 2020

Vi er inne i en spesiell tid for oss alle. Konsekvensene for Bedriftsidretten er store, da det pr nå ikke er lovlig å drive noen form for organisert idrett. Dette er en surrealistisk situasjon og en nasjonal dugnad som vi selvsagt skal delta i. I denne situasjonen har hvert enkelt menneske ansvar for å bidra til å hindre spredning av smitte, samtidig som det kanskje er viktigere enn noen gang at vi tar vare på egen og andres fysiske, psykiske og mentale helse. Smittefaren medfører sterk innskrenkning i bevegelsefriheten. Vi oppfordrer til å følge myndighetenes anbefalinger til enhver tid. Egen organiserte aktiviteter strider ikke mot helsemyndighetenes vedtak. Vi anbefaler å gå turer i naturen alene eller sammen med familien, og å holde god avstand til alle rundt deg.

Folkehelseinstituttet anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn.


Vi har jobbet mye med vurderinger på hvordan vi kan forholde oss best mulig til dagens situasjon og vil her kort informere dere om hvilke aktiviteter vi planlegger å tilby i nærmeste fremtid.

Ti på Topp: Vi jobber for å få i gang Ti på Topp i en litt redusert utgave allerede fra 1. april. Dette har vi fått tillatelse til fra Helsemyndighetene. Foreløpig blir det ingen merking av parkeringsplass og løype. Det blir heller ingen postkasse på toppene. Kringsjåknatten som turmål blir ikke lansert enda pga smittefare i Tømmerrenna. Vi kan ikke ha noen form for Kickoff i disse tider, men vi håper å kunne lage et fellesarrangement senere i sesongen. Vi håper på stor oppslutning siden bruk av naturen kanskje aldri har vært viktigere for folk flest.
http://kristiansandregionen.xn--tiptopp-gxa.no/

Terrengkarusellen i Kristiansand: Vi vil presentere 2 av de første løypene og åpne for at deltakere selv kan registrere fullført eller registrere sin tid for de som ønsker det. Her vil du finne kart over traseen samt mulighet til å laste ned GPX fil til din mobil eller klokke skulle du ønske å følge traseene med GPS. Registreringen vil gjelde som deltatt løp opp mot deltakerpremie. Vi håper også å kunne arrangere løp som nå blir avlyst på et senere tidspunkt, men også dette er det for tidlig å konkludere med nå.
https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000036758/aktivitetstur-med-terrengkarusellen  

Bedriftsgolf: Vi håper at golfbaner vil kunne holde åpent og at vi også i år kan få arrangert Bedriftsgolf både i Kristiansand, Arendal og Grimstad.

https://agder.bedriftsidretten.no/p/34638/golf 

Orientering: Vi håper å kunne gjennomføre bedrifts o-løp. Mer informasjon vil komme.

Fremover vil vi også se på mulighetene for et begrenset aktivitetstilbud i Arendal & omegn når det gjelder Terrengkarusellen og sykkel.

Vi er spente på å se hvordan verden ser ut når denne krisen er over, og vi gleder oss til å gjenoppta all aktivitet når vi får hverdagen tilbake.


0 Kommentar

Viktig informasjon vedrørende koronavirus

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 12. Mar 2020

Bedriftsidretten i Agder innstiller all aktivitet inntil videre grunnet den uavklarte situasjonen rundt Corona-viruset (COVID-19). Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse.

Straks nasjonale og lokale råd tilsier det er vi i gang igjen med alle sesongens aktiviteter.0 Kommentar

Invitasjon til frokostseminar i Arendal

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 4. Jan 2019

Eksisterende og potensielle Bedriftsidrettslag inviteres til frokostseminar i Arendal med fokus på: Hvordan kan vi bidra til å gjøre DIN bedrift sprekere?

Her vil det bli enkel servering og vi vil informere om våre aktivitetstilbud. 

Tidspunkt: 08.30-ca kl. 10

Aktuelle datoer tirsdag 29. januar og tirsdag 5. februar.

Maks 6 bedrifter pr. samling, men ta gjerne med en eller flere kolleger. Førstemann til mølla gjelder.

Sted: Idrettens hus i Sparebanken Sør Amfi Arendal, Østenbuveien 80, 4848 Arendal. Gå inn hovedinngangen og opp i 2. etg.

For å melde dere på eller dersom du har spørsmål: send e-post til Stian.Lillevaje@bedriftsidretten.no 


0 Kommentar

Snart skisesong i Arendal og omegn

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 18. Des 2018

Det nærmer seg start for Sparekassacup Ski 2019. Første renn er på Kringla i Froland 9. januar.
For mer informasjon og påmelding - https://timeservice.no/events/51 


I år blir det 8 renn. Premie er glass fra Magnor Glassverk. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Dersom du ønsker å betale for hele sesongen, så koster dette kr. 400. Du kan betale med kort ved påmelding på timeservice.no. Dersom du betaler for sesongen på det første rennet, så blir prisen kr. 430. Deltakelse i enkeltrenn koster kr. 80. På arrangementene kan du betale med Vipps eller kontant. Ungdom under 16 år betaler kr. 300 for hele sesongen, og kr. 60 per enkeltrenn.

7 av rennene blir arrangert på onsdager.  Her er det start trim fra kl. 17.00, og fellesstart på tid kl. 18.00.  På Kringla blir det fellesstart i klassisk stil. I Arendal Idrettspark blir det fellesstart både i klassisk og fristil. På Granestua blir det klassisk både for trim og fellesstart.

Lørdag 26. januar blir det arrangert SM på på Øynaheia. Trim er fra kl. 09.00 til 11.00. Klassisk fellesstart kl. 10.00. Fristil fellesstart kl. 10.15

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før renn:

https://www.facebook.com/Bedriftsidretten-Aust-Agder-Ski 


0 Kommentar

Bli med på Agderposten Terrengkarusell 2019

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 14. Des 2018

Da har vi åpnet påmeldingen til Agderposten Terrengkarusell 2019. Løpene foregår i Arendal og omegn. Gi gjerne deltakelse for sesongen som en sporty julegave til familie eller venner!
Mer info og påmelding finner du på linken under:
https://timeservice.no/events/52 


Agderposten Terrengkarusell er for alle! Vi ønsker deg velkommen uansett form - enten du vil gå, jogge eller løpe.

De 7 første sesongene med Agderposten Terrengkarusell har vært en stor suksess. Premiene er flotte glass fra Magnor Glassverk. Du må delta på minimum 9 av 15 løp for å bli premiert. Alle som deltar på 15 løp er også med i trekning av flotte ekstrapremier.

Individuell start fra kl. 15.00-18.00. Barneløp kl. 17.30. Fellestart på tid fra kl. 18.00.

Sesongbetalingen er på kr. 700,- i Timeservice ved kortbetaling. Dersom du betaler ved fremmøte koster det kr. 750,-, og du kan også betale for enkeltløp ved oppmøte – kr. 80,- pr. løp. 

Er du under 16 år gjelder følgende satser – kr. 450,- for sesong i Timeservice med kortbetaling. Ved fremmøte koster det kr. 500,- og  du kan også betale for enkeltløp ved fremmøte - kr. 60,- pr. løp. Barneløpene er selvfølgelig fremdeles gratis å delta på.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline