- Terrengkarusellen 2019 - 12. Varodd løpet
Terrengkarusellen 2019 - 12. Varodd løpet

Terrengkarusellen 2019 - 12. Varodd løpet

Arrangør: Agder bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse

Velkommen til Varodd løpet
Arrangører: Varodd BIL og Terrengutvalget

Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. 
Av praktiske årsaker stenger vi forhåndspåmeldingen kl. 14 dagen før løp i Terrengkarusellen. Registrering etter dette gjøres i sekretariatet løpsdagen. Sekretariatet vil være betjent fra kl. 13. 

Kort om løpet 22. august!

Løypa: Normaldistanse - 3,7 km.

Tradisjonen tro har Varoddløpet gleden av å være høstens første arrangement i Terrengkarusellen. Vi håper at mange deltakere er klar til høstens oppstart, det er i alle fall hele den fantastiske gjengen av frivillige ildsjeler som du møter torsdag etter torsdag.

Litt om løypa:
Varodd løpet går i en nydelig skogsløype i Jegersberg. Traseen er satt sammen av mange stier som de færreste har opplevd før. Normaldistansen er 3,7km mens milslukerne løper 2 runder, totalt 7,1km.

 
Arrangører: Varodd BIL og Terrengutvalget.

Parkering: Ved UiA NB: Mot betaling. Følg vaktenes anvisning.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Har du løpt normalløypa, og kommer i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Vil du ha notert egen tid, du bruke listene. Skriv da i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
Tidtakingspuljene for normalløypa går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 5. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, 7,1 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på «fullført», må starte tidligere, og de skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg. Vil dere unngå lang kø, kan påmelding skje på nettet på forhånd (NB! Stengt fra onsdag kl. 14.00 til etter løpet torsdag), der det i år er ny og enklere tjeneste for sesongpåmelding.

 NB! Nytt av året: Vipps kan benyttes både til enkeltstarter og sesongbetaling. Søk «Terrengkarusellen Kristiansand» nr. 106687.
 Utvalget har også betalingsterminal for kort.

Gyldige numre i 2019: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 kan brukes. Hvis du har et slikt nummer, men ikke deltok i fjor, må du sjekke i Sekretariatet, før du løper, at du fortsatt står registrert med nummeret. Gjør du ikke det, må du bytte. Oppgi navn og gammelt nummer.Andre arrangementer fra Agder bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline