Våre partnere


Sparebanken Sør


Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker med hovedkontor i Kristiansand. De er engasjerte bidragsytere til samfunnet som fremmer bærekraftig utvikling ved å skape verdier for landsdelen og støtter prosjekter innen kultur, idrett og andre områder som skaper god atmosfære i lokalsamfunnet.


Mizuno


Mizuno er et internasjonalt multisport performance brand dedikert til å fremme idrettsglede og prestasjon gjennom høykvalitetsprodukter. De har ambisjoner om kvalitetsvekst og en bærekraftig fremtid der idrett kan nytes uten begrensninger. De støtter vitenskapelig innovasjon i produktene til fordel for samfunnet og inspirert av naturen, og jobber for en fremtid der mennesket dyrker et sunt sinn og kropp gjennom idrett.


Repstad Eiendom


Repstad Eiendom gjør avtaler med grunneiere om utvikling av deres eiendom, planlegger og bygger ut eiendommer. De tilrettelegger for en aktiv livsstil i boligområdene sine og tar samfunnsansvar som utbygger. De har blant annet bygd turløyper i området Kiellandsheia, utvikler tomteområder i Søgne og hytteområder på Hovden.


Agderposten


Agderposten er Østre Agders ledende mediebedrift og en viktig nyhetskilde for regionen. Avisen er kjent for sin grundige og balanserte journalistikk, og ble grunnlagt i 1874. Agderposten dekker lokale og nasjonale nyheter. De er en del av mediekonsernet Polaris Media.

 
Varodd


Varodd er et konsern bestående av 13 selskaper med rundt 400 ansatte. Konsernet har som hovedmål å få folk i jobb. Deres samfunnsansvar og primære oppgave er å fremme arbeidsinkludering, øke arbeidsdeltakelsen og sysselsettingen av personer utenfor arbeidslivet i Agder.
Sportsprofil


Sportsprofil leverer produkter til forbrukere, idrettsklubber og bedrifter, inkludert profileringstøy, arbeidstøy og sportsartikler. De er en sentral leverandør av spillertøy til lokale klubber, i tillegg har Sportsprofil en butikk med et fullverdig sortiment og nettbutikk. Bedriften er med på tilstede på flere lokale arrangementer, som cup-arrangementer og Terrengkarusellen.BDO


BDO er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. BDO er sponsor og støttespiller for en rekke ulike organisasjoner og idrettslag, både lokalt og nasjonalt. De er blant annet hovedsamarbeidspartner med Redd Barna og arrangerer årlig BDO-Mila rundt om i landet.


Falk Media


Falk Media er et lite byrå som fokuserer på digital markedsføring for bedrifter. Deres skreddersydde tilnærming hjelper klienter med å øke synligheten og effektiviteten av sin markedsføring.


Gumpen Gruppen


Gumpen Gruppen er leverandør av bil og bilhold i Agder og Telemark. Kjent for sitt brede utvalg av biler og omfattende tjenester, ble de kåret til årets bedrift i 2023 i Kristiansandsregionen. Verdiene til Gumpen Gruppen er humør, omtanke, redelighet og nytenkende. 


Toyota Sør


Toyota Sør er en av de ledene bilforhandlerne på Sørlandet, med lang historie i Kristiansand. Med et sterkt fokus på kvalitet, service og kundetilfredshet har de etablert seg som en pålitelig destinasjon for kunder som søker etter Toyota biler.


Kiwi Stoa Øst


Kiwi Stoa er en sentral butikk på Stoa. Denne butikken streber etter å møte kundenes behov på best mulig måte. Butikkens dedikerte team jobber for å sikre en positiv handleopplevelse for alle kunder.


Mira Mare


Mira Mare eier, utvikler og driver fast eiendom. I tillegg driver selskapet med konsulent- og rådgivningsvirksomhet.


Fædrelandsvennen


Fædrelandsvennen holder til i Kristiansand og er regionsavisen for Sørlandet. Avisen ble grunnlagt i 1875 og har siden spilt en viktig rolle i det lokale medielandskapet. Som en del av mediekonsernet Polaris Media, leverer Fædrelandsvennen nyheter, reportasjer og analyser som dekker et bredt spekter av emner. Med fokus på kvalitetsjournalistikk og samfunnsengasjement er Fædrelandsvennen en pålitelig kilde til informasjon. Fædrelandsvennen vant årets mediehus 2023.


Igland Garasjen


Igland Garasjen leverer garasjer og garasjeporter. I over 60 år har de levert garasjer over hele landet. Skal du bygge garasje, deler de gjerne sine løsningsforslag og kompetanse med deg.NAS


Natvig Aerial Solutions er en bedrift som tilbyr tjenester ved bruk av drone. De holder til i Kristiansand og Elverum.


Mobech


Treningsspesialisten Mobech er en spesialforretning av treningsutstyr for bedrifter, klubber, institusjoner og privatmarkedet. De har lang erfaring på det norske markedet, og har innsikt og kunnskap som gjør at du får de beste rådene basert på ditt treningsbehov. 


Globall Sport


Globall Sport tilbyr klubbservice, utstyr og bekledning til idrettslag og bedriftsidrettslag. Sertifisert forhandler av padelutstyr, spesialister på ballidretter, profiltøy og klubbservice. Alle ansatte er tidligere idrettsutøvere med lidenskapelig interesse for idrett. 


JAKO


Globall Sport AS er importør av JAKO til Norge, et av de store merkenavnene innen sportstekstiler og sportsutstyr i Tyskland. JAKO har et bredt sortiment av utstyr til trening og kamp for de fleste idretter, dette finner du hos Globall Sport.


Vil du bli samarbeidspartner med oss?

Ta kontakt på e-post agder@bedriftsidretten.no