Ski

Bli med på skirenn i Arendal og omegn - uansett alder, form og figur. 

Informasjon finner du her: https://timeservice.no/events/108


Arrangement

Når Navn
Vi har ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket, men ta kontakt så ser vi om det dukker opp noe snart.

Velkommen til Sparekassa Skikarusell 2021

Vi håper på gode snøforhold. Stedene i terminlisten er med forbehold. Følge med på vår hjemmeside og facebook for oppdateringer. I utgangspunktet blir rennene på Kringla og Sparebanken Sør Amfi Arendal. 

Bedriftsidretten i Agder støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor starter vi  sesongen med selvbetjente løyper i Skikarusellen. Vi vil vurdere om det er forsvarlig med arrangementer på onsdager fortløpende.

 Ukens løype vil være åpen fra onsdag kl. 16 til lørdag kl. 16.  Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Skikarusellen Arendal (nr. 550306). Informasjon om priser finner på Vipps eller litt lengre nede i denne teksten.

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra onsdag til søndag.

I år blir det 8 renn. Premie er glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i en gaveeske. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Dersom du ønsker å betale for hele sesongen, så koster dette kr. 500. Du finner mer informasjon og kan betale med kort eller Vipps ved påmelding her https://timeservice.no/events/108. Dersom du betaler for sesongen på det første rennet, så blir prisen kr. 550. Deltakelse i enkeltrenn koster kr. 100. På arrangementene kan du betale med Vipps eller kontant. Ungdom under 16 år betaler kr. 300 for hele sesongen, og kr. 50 per enkeltrenn.

7 av rennene blir arrangert på onsdager.  Her er det start trim fra kl. 17.00, og fellesstart på tid kl. 18.00.  På Kringla blir det fellesstart i klassisk stil. På Sparebanken Sør Amfi Arendal blir det fellesstart både i klassisk og fristil. På Granestua blir det klassisk både for trim og fellesstart.

Nytt av året er at vi hver uke i sesongen presenterer et turmål som du kan få registrert som trim. Dessuten vil trim være åpen for selvregistrering over flere dager. 

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før renn. 

Resultater Sparekassa Skikarusell 2021 vil du finne her:

https://timeservice.no/org/events/108/resultsResultater Sparekassa Skikarusell 2020 vil du kunne finne her: 

Resultater Sparekassa Skikarusell 2020


Resultater Sparekassacup Ski 2019 finner du her:

Resultater Sparekassacup Ski 2019


Sparekassacup Ski 2018:

Resultater Sparekassacup Ski 2018 


Antall løp for hver enkelt i 2018:

2018 Antall løp.pdf


Totalt antall deltakere og antall premierte 2017:

2017 Sammenlagt.pdf

Sparekassa Skikarusell 2021:

https://timeservice.no/events/108

For mer info ta kontakt med en av personene nedenfor:

Skiutvalgets leder
Julie Ørumjulie_oerum@hotmail.com 
91812259
Aktivitetskonsulent
Kenneth Ånonsen
kenneth.anonsen@bedriftsidretten.no
924 50 301
Levert av IdrettenOnline