LOS løpet

LOS løpet


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til LOS løpet i  Baneheia.
Arrangører: Agder Energi BIL og Terrengutvalget

Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen

Har du fortsatt ikke betalt sesongkontingent for din deltakelse i Terrengkarusellen?
Alternativ 1: Bruk denne lenken, https://signup.eqtiming.no/?Event=Terrengkarusellen

Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. Henvend deg i sekretariatet løpsdagen for utlevering av startnummer. Tidligere deltakere med startnummer kan gå rett til start uten å henvende seg i sekretariatet. 

Alternativ 2: Registrer dere i Sekretariatet og få utlevert fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe.

 

Løypa: 3,8km
Dette er en hyggelig og populær rundløype som like etter start runder Svarttjønn, og siden tar seg opp kanten mot Ravnedalen, før den også runder Bånetjønn og returnerer via Egsheia. Veksler mellom grus og flotte skogsstier.

Barnas karusell har start kl. 17.

Parkering: Parkering gjøres på øvre Egsjordet (følg parkeringsvaktenes anvisninger).

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen, i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)

Tidtakingspuljene for normalløypen går ut 17:30-17:45. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, (7,5 km) har tidtakingspulje kl. 17.15.

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Gyldige numre i 2018: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 er gyldige i år. Alle som sitter med gammelt nummer høyere enn 5000 må derfor skaffe seg et nytt i Sekretariatet før de begynner å løpe. Oppgi navn og gammelt nummer.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.