Terrengkarusellen 2019 - 6. løp BDO løpet

Terrengkarusellen 2019 - 6. løp BDO løpet


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til BDO løpet
Arrangører: BDO BIL og Terrengutvalget

Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. 
Av praktiske årsaker stenger vi forhåndspåmeldingen/-betalingen kl. 14 dagen før løp. Registrering etter dette gjøres i sekretariatet løpsdagen. Sekretariatet vil være betjent fra kl. 13.

Kort om løpet 2. mai!

Løypa: BDO-løpet (normalløypa – ca. 3,7 km, milslukeren ca. 7 km) har start/mål på Grønn Slette i Jegersberg. Dessverre har passasjen over demningen til Øvre Jegersbergvann blitt stengt av kommunen. Så for å unngå en tung og lei forlengelse på slutten, har det blitt bestemt at vi heller, i store trekk, benytter løypa til Varodd-løpet (12. karuselløp). Denne traséen fikk John Humborstad masse ros for da den ble lagt for 2 år siden, og vil være en utmerket erstatning.
*Barneløp 500 m

Parkering: Presteheia / Gimlebanen. Følg vaktenes anvisning.

Barnas karusell: Fellesstart kl. 17.00 (ekstrapulje hvis nødvendig) i en løype på ca. 500 m.
Ingen tidtaking, og medalje til alle. Det er lurt å være tidlig ute for barn som ikke har sesong-nummer fra i fjor. Enkeltstart koster kr. 50,- og sesongprisen er kr. 200,-. (Vipps kan benyttes, se under.)

Alle i alderen 0 til 11 år (født etter 2007) kan delta. (Bemerk at 10-11-åringer (født 2008-2009) kan velge å delta i voksenløpet, men ikke begge deler.)

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Har du løpt normalløypa, og kommer i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Vil du ha notert egen tid, du bruke listene. Skriv da i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
 Tidtakingspuljene for normalløypa går ut 17.30-18.15. (pulje hvert 5. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, 7 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på «fullført», må starte tidligere, og de skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg. Vil dere unngå lang kø, kan påmelding skje på nettet på forhånd (NB! Stengt fra onsdag kl. 14.00 til etter løpet torsdag), der det i år er ny og enklere tjeneste for sesongpåmelding.

 NB! Nytt av året: Vipps kan benyttes både til enkeltstarter og sesongbetaling. Søk «Terrengkarusellen Kristiansand» nr. 106687.
 Utvalget har også betalingsterminal for kort.

Gyldige numre i 2019: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 kan brukes. Hvis du har et slikt nummer, men ikke deltok i fjor, må du sjekke i Sekretariatet, før du løper, at du fortsatt står registrert med nummeret. Gjør du ikke det, må du bytte. Oppgi navn og gammelt nummer.