Terrengkarusellen 2019 - 14. Kjellandshei løpet

Terrengkarusellen 2019 - 14. Kjellandshei løpet


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Kjellandshei løpet
Arrangører: Repstad BIL og Terrengutvalget

Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. 
Av praktiske årsaker stenger vi forhåndspåmeldingen kl. 14 dagen før løp i Terrengkarusellen. Registrering etter dette gjøres i sekretariatet løpsdagen. Sekretariatet vil være betjent fra kl. 13. 

Kort om løpet 5. september!

Løypa: Normaldistanse - 4,6 km.

Repstad Eiendom med løypelegger Ole Johan Bueklev i spissen lanserte i 2018 et helt nytt skogsløp. Løpet ble en stor suksess, til tross for stormen Knud som raste over Sørlandet dagen før.

Litt om løypa:

I år håper vi at deltakerne kan nyte den flotte løypa rundt Kjellandsvannet og Uffortjønna i tørt vær. Dette er et idyllisk terreng som er ukjent for mange, selv for Søgnefolk. Vi gleder oss til å vise dere ett av Søgnes flotte turområder.  

Start og mål er nær det nye byggefeltet Kjellandsheia i Søgne.

Arrangører: Repstad BIL og Terrengutvalget.

Parkering: Oppmøte Kjellandsheia/Oftenes, syd for Lunde.  Sving av E-39 ved Lunde, og kjør 2 km mot Ålo. Følg vaktenes anvisning.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Har du løpt normalløypa, og kommer i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Vil du ha notert egen tid, du bruke listene. Skriv da i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)
Tidtakingspuljene for normalløypa går ut 17.30-18.00, siste pulje 18.00 hele høsten. (pulje hvert 5. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, 8,6 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på «fullført», må starte tidligere, og de skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg. Vil dere unngå lang kø, kan påmelding skje på nettet på forhånd (NB! Stengt fra onsdag kl. 14.00 til etter løpet torsdag), der det i år er ny og enklere tjeneste for sesongpåmelding.

 NB! Nytt av året: Vipps kan benyttes både til enkeltstarter og sesongbetaling. Søk «Terrengkarusellen Kristiansand» nr. 106687.
 Utvalget har også betalingsterminal for kort.

Gyldige numre i 2019: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 kan brukes. Hvis du har et slikt nummer, men ikke deltok i fjor, må du sjekke i Sekretariatet, før du løper, at du fortsatt står registrert med nummeret. Gjør du ikke det, må du bytte. Oppgi navn og gammelt nummer.