Terrengkarusellen 2019 - 18. Aquarama løpet

Terrengkarusellen 2019 - 18. Aquarama løpet


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Aquarama løpet
Arrangører: Aquarama og Terrengutvalget

Betaling av sesongkontingent - Terrengkarusellen
Fyll ut personalia og faktura sendes pr epost. 
Av praktiske årsaker stenger vi forhåndspåmeldingen kl. 14 dagen før løp i Terrengkarusellen. Registrering etter dette gjøres i sekretariatet løpsdagen. Sekretariatet vil være betjent fra kl. 13. 

Kort om løpet 10. oktober!

Arrangører: Aquarama BIL & Terrengutvalget

Torsdag 10. oktober har vi gleden av å invitere til sesongens 18. karuselløp m/ familiearrangement, som inneholder siste løp i Barnas karusell, og nest siste løp i voksenkarusellen. Parkvesenets vedlikeholdsarbeid på plenen utenfor Aquarama gjør at start/mål er flyttet til Tresse.
Normalløypa (ca. 6,4 km) går fra Tresse til Bystranda, ut på Tangen, opp langs Otras bredd til Oddernesbroa, over denne og ned forbi Kjøita, over Lundsbroa, ned trappa til elva (før lyskrysset), og elvebredden, Tangen, Bystranda og mål i Tresse.
Mosjonister kan velge kortløype (ca. 3,5 km, UTEN TID). Det blir satt opp skilt der kortløypa vender.
Milslukerne (ca. 10 km) starter på sin andre sløyfe mot Oddernesbroa etter trappa til elva fra Lundsbroa.
NB! Kun arrangørens biler kan parkere i Tresse!

  • Fullført / Egen tid (alle distanser) kan starte fra kl. 13.00.
     Egen tid normalløypa på HVITE lister og egen tid/fullført milslukeren på GULE lister i sidemålteltet.
  • Barnas karusell (ca. 500 m), har start kl. 17.00
  • Milslukeren (ca. 10 km) har tidtakingspulje kl. 17.15
  • Normalløypa (ca. 6,4 km), tidtakingspuljene går hvert 5. min. fra kl. 17.30 til 17.45 (NB! Kun 4 puljer)

- Underholdning av Kristiansand Postorkester.
- Salg av vafler og grillete pølser.
- Gratis bananer og saft til deltakerne.
 - Medaljer til barna.

Barneløpet er 600 meter langt og det blir premie til alle.

Parkering: I parkeringshuset under Aquarama. NB: Mot betaling. Følg vaktenes anvisning.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13 for løpere som vil starte når de har lyst. Har du løpt normalløypa, og kommer i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i side-målteltet. Når klokkene er i gang kan også «fullført»-løperne strekkodeleses. Vil du ha notert egen tid, du bruke listene. Skriv da i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt. (NB! Egen tid må skje før tidtakingspuljene er startet.)

Milslukerne løper 2 runder, 10 km, og de som vil konkurrere starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på «fullført», må starte tidligere, og de skrive seg på GULE lister i side-målteltet. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg. Vil dere unngå lang kø, kan påmelding skje på nettet på forhånd (NB! Stengt fra onsdag kl. 14.00 til etter løpet torsdag), der det i år er ny og enklere tjeneste for sesongpåmelding.

 NB! Nytt av året: Vipps kan benyttes både til enkeltstarter og sesongbetaling. Søk «Terrengkarusellen Kristiansand» nr. 106687.
 Utvalget har også betalingsterminal for kort.

Gyldige numre i 2019: Kun faste startnumre fra 1 – 5000 kan brukes. Hvis du har et slikt nummer, men ikke deltok i fjor, må du sjekke i Sekretariatet, før du løper, at du fortsatt står registrert med nummeret. Gjør du ikke det, må du bytte. Oppgi navn og gammelt nummer.