Førstemann til Granestua og tilbake

Førstemann til Granestua og tilbake


Tid


Sted

Vis kart

På grunn av retningslinjene vedrørende covid-19 blir dette arrangementet annerledes enn tidligere. Vi lanserer 2 løyper med retur. Det blir intervallstart, og dere vil da starte individuelt med 30 sekunders mellomrom etter startliste. Vi har 200 tilgjengelige plasser, så her er det lurt å gjøre påmelding så raskt som mulig. Det er ikke mulig å melde seg på stedet. Start og mål er Sparebanken Sør Amfi Arendal. Første starttidspunkt er kl. 17.30. Du kan velge mellom disse distansene:

Førstemann til Granestua og tilbake: Løypelengde er 20 km. Her følger vi stort sett den tradisjonelle løypa opp til Granestua. Vi løper rundt vannet og vender tilbake mot Myra. Underlaget er en blanding av sti, kjerrevei og grus. Løypas lengste bakke kommer etter 4.5 km ved Tveiten. Det er litt lettere å løpe tilbake fra Granestua. 

Førstemann til Tveiten og tilbake: Løypelengde er 9 km. Denne løypa følger den andre løypa til Tveiten, før den snur tilbake til Sparebanken Sør Amfi Arendal. Løypa er middels kupert med en blanding av sti og grus.

Du betaler med kort eller Vipps ved påmelding her. Prisen er kr. 150 for de over 16 år, og kr. 100 for du under 16 år. I tillegg kommer et gebyr på kr. 15 til betalingsløsningen.

Agder Bedriftsidrettskrets vil sørge for at arrangementet gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte. Detaljer rundt dette kommer i ukene før løpet. 

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/Terrengkarusellen-Arendal-Grimstad-566529490048146/?ref=bookmarks