Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30

Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 03.09.2020 01:00

Tid


Sted

Vis kart

Du er nå kommet til arrangementet for påmelding til puljestarter med tidtaking ved Hennig Olsen løpet i Terrengkarusellen.
Deltakelse på puljestart krever forhåndspåmelding. Trykk "Påmelding" knappen og fyll ut skjemaet før du møter opp hvis du ønsker å delta i en fellesstart pulje.
For egen registrering av fullført gå hit https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000040248/aktivitetstur-14-med-terrengkarusellen 

I tillegg til den vanlige individuelle gjennomføringen tar vi på dette løpet sikte på å invitere alle som savner å løpe på tid mot konkurrenter til å melde seg på en av syv puljestarter på 25 løpere i hver, hvert 5. minutt, fra kl. 17:30 til kl. 17:45 torsdag 3. september Tidtakingsløperne blir registrert i mål, og det lages selvsagt resultatliste fra løpet. Dette vil foreløpig kun gjelde for normal distanse. Milslukere må fortsatt registrere egen tid.

Puljestart tur nr. 14 - Hennig Olsen løpet - Jegersberg

Løpslengde: 4.2 km (Hennig Olsen Løpet (Tur 14).jpg)

Milslukeren: ca 8,5 km

Løypebeskrivelse 
Aktivitetstur nr 14 blir i Jegersberg hvor en tidligere benyttet reserveløype tas i bruk.
Start på løypa er i lysløypa ved stolpe merket med nr 20 (Fra start tur14.jpg). Følg lysløypa retning mot Gill. Etter start ca,150 m, ta til høyre og følg den lille yttersløyfen i lysløypa. Videre følges lysløypa mot Gill, til Stitjønn og etter Stitjønn hold til høyre  på grusvei. Følg denne til Badeplassen ved Demningen. Deretter går løypa over Demningen, gjennom Rønnesheia på grusvei. Mål er ca20m inn på Grønn slette.

PS! Milslukeren forsetter over Grønn- slett og løper en ny runde.

Det vil være begrenset merking av løype.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil: Hennig Olsen Løpet (reserve).GPX
Hennig Olsen Løpet (Tur 14).jpg
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.