Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30

Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 10.09.2020 01:00

Tid


Sted

Vis kart

Du er nå kommet til arrangementet for påmelding til puljestarter med tidtaking ved Aktivitetstur 15 i Terrengkarusellen.
Deltakelse på puljestart krever forhåndspåmelding. Trykk "Påmelding" knappen og fyll ut skjemaet før du møter opp hvis du ønsker å delta i en fellesstart pulje.
For egen registrering av fullført gå hit https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000040249/aktivitetstur-15-med-terrengkarusellen

I tillegg til den vanlige individuelle gjennomføringen tar vi på dette løpet sikte på å invitere alle som savner å løpe på tid mot konkurrenter til å melde seg på en av syv puljestarter på 25 løpere i hver, hvert 5. minutt, fra kl. 17:30 til kl. 17:45 torsdag 10. september Tidtakingsløperne blir registrert i mål, og det lages selvsagt resultatliste fra løpet. Dette vil foreløpig kun gjelde for normal distanse. Milslukere må fortsatt registrere egen tid.

Puljestart tur nr. 15 - Aktivitetstur 15 - Jegersberg

Løpslengde: 4.3 km

Løypebeskrivelse

Denne løypa er ny og løpsunderlaget er grus, samt endel terreng.
Start og mål er på Grønn Slette.

Starten på løypa er som tidligere ved stolpe merket 20 på grusveien ved Grønn Slette.

Følg lysløypa i retning mot Gill. Etter ca. 150 m., ta til høyre og følg den lille yttersløyfen i lysløypa. Man skal ikke løpe den lange bakken opp, men ta inn til venstre i starten av bakken. (Mange av våre løp går inn der).

Her går løypa litt i terreng, holder til høyre over bro og midt i bakken tar vi til høyre og stien fører deg ut på Høymyra. Følg sletta helt til et kryss, tar til venstre og løper ned noen bakker.

Nede på sletta tar du sti til høyre og løper igjennom heia. Kommer ut på bro i lysløypa, ta da til venstre og følg veien noen meter. Ved benk ta inn til høyre, etter noen nye meter ta til venstre på sti og følg den til du kommer ut ved Slåttebekken. Til venstre og følg grusvei til toppen av bakken, der tar man opp til høyre (Branntomta). Når en er oppe på Branntomta, ta til venstre og følg en sti som fører deg helt ned til grusvei.

Etter noen få meter ta opp til høyre og følg stien som fører deg til tidligere Leirduebanen. Ta til venstre og følg vei ut til Sødalsmyr veien. Her følger du veien ca. 300 meter før man tar sti som fører ned til Jegersbergvannet.

Ved vannet ta til høyre og videre til demningen, over den og gjennom Rønnesheia og til mål.

Løypa blir merket med blå bånd, der hvor en løper i skogen.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil: Aktivitetstur nr 15 - Jegers.gpx
Aktivitetstur nr 15 - Jegers.jpg

Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.