Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 1

Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 1


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 25.10.2020 21:30

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020

Sesongen 2020 er historie, men du kan fortsatt være aktiv med Terrengkarusellen.
I perioden 19. oktober til 22. november vil det ukentlig lanseres 5 aktivitetsturer. Turene er lagt til ulike steder i Kristiansand og er ikke tidligere benyttet i Terrengkarusellen.

Etter 22. november utføres det en premietrekning blant alle deltakerne.
Tilbudet er gratis for alle som ønsker å være med.

Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 1, Ravnedalen/Baneheia. 

Løpslengde: 4,6 km (Høsttur 1 - Ravnedalen.jpg)
Høsttur 1.gpx

Ukens løype i Terrengkarusellen - 19. oktober - 25. oktober.

Løypebeskrivelse 

Start og mål er ved inngang til Ravnedalen.
Dette er ei løype som slynger seg igjennom vakre Ravnedalen og Baneheia. Løypa går på sti gjennom Ravnedalen, opp trappene til Bånetjønn, rundt Bånetjønn og opp til en møter lysløypa i svingen. Ta til venstre og følg lysløypa ned bakken og over Fant Olsen.
Ta ned til Svarttjønn og opp til 3.stampe. Over bro og videre til demningen ved 2. Stampe. Ta til venstre etter demningen og så første sti til høyre, da kommer en opp på Brannposten og får en fin utsikt utover byen. Videre følger du stien som fører deg mellom 2.Stampe og Kristianiafjorden, deretter opp til høyre og 3.Stampe. Ta så opp skaret og følg stien til du har passert tre stier på venstre hånd. Ved den 4. stien tar du ned til venstre og kommer ned mot Grim.
Ta til høyre og følg stien til du på nytt er tilbake i den flotte Ravnedalen og tilbake til utgangspunktet.

God tur!


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil 
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: Høsttur 1.gpx
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.