Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 3


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 08.11.2020 22:30

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020

Sesongen 2020 er historie, men du kan fortsatt være aktiv med Terrengkarusellen.
I perioden 19. oktober til 22. november vil det ukentlig lanseres aktivitetstur, totalt fem stk. Turene er lagt til ulike steder i Kristiansand og er ikke tidligere benyttet i Terrengkarusellen.

Etter 22. november utføres det en premietrekning blant alle deltakerne.
Tilbudet er gratis for alle som ønsker å være med.

Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 3, Baneheia/Eg.

Løpslengde: 6,3km - kort  løype 4,5km
Høsttur 3 - Baneheia.jpg (kart) - Høsttur 3 - Baneheia.gpx

Ukens løype i Terrengkarusellen - 2. november - 8. november.

Løypebeskrivelse 

Start og mål er ved Svarttjønn.
Løypa går til 3.Stampe, over bro og ned til demningen ved 2.Stampe. Etter demningen ta ned til venstre og følg stien helt ned til taket på Baneheitunnellen. Følg så sykkel- og gangsti bort og ned til elva ved Rolfs Elektro. Her følger du sti samt sykkel- og gangsti langs Otra, og ta så ned til båthuset v/Otra. Her kan det være fint med en liten pause. Når pausen er over går en på sti til enden av jordet. Her tar en opp til venstre opp bakken og videre til høyre på toppen av bakken og kommer bak sykehuset. Så til Arenfeldts Dam, videre bort langs Kjærlighetsstien og opp Kulturbeitet. Følg så grusveien på venstre side av Bånetjønn, opp bakken i svingen til du møter lysløypa. Ta til høyre og følg lysløypa videre til du kommer til en lang slette. Når du nærmer deg enden av denne, hold høyre retning Svartjønn og til startpunktet/mål.
Turen er noe merket med blå merkebånd og skilt.

NB! Kort løype tar av til venstre før en går ned den lille bakken til båthuset. Opp på vei og følg denne til du er oppe ved Kjærlighetsstien, da møter en lang løype. Det er satt opp skilt som viser kort løype.

God tur!


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil 
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: Høsttur 3 - Baneheia.gpx
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.