Sparekassa Skikarusell 2021 - Ukens løype

Sparekassa Skikarusell 2021 - Ukens løype


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Sparekassa Skikarusell 2021

Vi må gjøre noen endringer i starten av sesongen. På grunn av snøforholdene er ukens arrangement flyttet til Øynaheia. Vi bruker den korte runden fra Øynastua ( ca. 2.3 km ). Denne skal gås 4 runder. Du kan velge mellom klassisk og fristil.

Bedriftsidretten i Agder støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor starter vi  sesongen med selvbetjente løyper i Skikarusellen. Vi vil vurdere om det er forsvarlig med arrangementer på onsdager fortløpende.

 Ukens løype vil være åpen fra onsdag kl. 16 til lørdag kl. 16.  Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Skikarusellen Arendal (nr. 550306). Informasjon om priser finner på Vipps eller litt lengre nede i denne teksten.

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra onsdag til søndag.

 

I år blir det 8 renn. Premie er glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i en gaveeske. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Dersom du ønsker å betale for hele sesongen, så koster dette kr. 500. Du finner mer informasjon og kan betale med kort eller Vipps ved påmelding her https://timeservice.no/events/108. Dersom du betaler for sesongen på det første rennet, så blir prisen kr. 550. Deltakelse i enkeltrenn koster kr. 100. På arrangementene kan du betale med Vipps eller kontant. Ungdom under 16 år betaler kr. 300 for hele sesongen, og kr. 50 per enkeltrenn.

7 av rennene blir arrangert på onsdager.  Her er det start trim fra kl. 17.00, og fellesstart på tid kl. 18.00.  På Kringla blir det fellesstart i klassisk stil. På Sparebanken Sør Amfi Arendal blir det fellesstart både i klassisk og fristil. På Granestua blir det klassisk både for trim og fellesstart.

Nytt av året er at vi hver uke i sesongen presenterer et turmål som du kan få registrert som trim. Dessuten vil trim være åpen for selvregistrering over flere dager. 

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før ren