Skikarusell 2021 - Sørlandsmesterskap AVLYST

Skikarusell 2021 - Sørlandsmesterskap AVLYST


Tid


Sted

Vis kart

Dette arrangementet er avlyst på grunn av rådende smittevernregler og snømangel.

I år blir det 8 renn. Premie er glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i en gaveeske. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Dersom du ønsker å betale for hele sesongen, så koster dette kr. 500 ( gebyr på kr. 30 til betalingsløsning ). Du kan betale med kort eller Vipps ved påmelding her. Dersom du betaler for sesongen på det første rennet, så blir prisen kr. 550. Deltakelse i enkeltrenn koster kr. 100. På arrangementene kan du betale med Vipps. Ungdom under 16 år betaler kr. 300 for hele sesongen, og kr. 50 per enkeltrenn.

7 av rennene blir arrangert på onsdager.  Her er det start trim fra kl. 17.00, og fellesstart på tid kl. 18.00.  På Kringla blir det fellesstart i klassisk stil. På Sparebanken Sør Amfi Arendal blir det fellesstart både i klassisk og fristil. Sørlandsmesterskapet på Øynaheia har begge stilarter. På Granestua blir det klassisk både for trim og fellesstart. Løypelengde er ca 5 km på trim og 10 km på fellesstart. 

På grunn av situasjonen rundt covid 19, så er det litt usikkert om vi kan arrangere fellesstarter. Derfor blir skikarusellen også Ukens løype som i Terrengkarusellen. Mer info om dette kommer. Vi vurderer også intervallstart på onsdagene.

Ukens turmål er en nyhet i 2021. Vi ønsker at flere skal komme seg ut på ski. Hver uke i sesongen så vil vi presentere et nytt turmål i distriktet. Gjennomføring av denne teller som deltakelse i karusellen. Følg med på hjemmeside og Facebook.

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før renn:https://www.facebook.com/Bedriftsidretten-Arendal-Grimstad-Ski-123725415081514/