Agderposten Terrengkarusell - Ukens løype 6


Tid


Sted

Vis kart

Parkering er ved Stølsviga. Følg veien videre mot Havsøy brygge i ca. 100 meter til start.

Dette er en løype som stort sett går på stier i området mot Gamle Sandvigvei og Hasseldalen . Løypa er relativt kupert og inneholder en del teknisk sti. For dere som løper på tid, så lønner det å holde litt igjen til omtrent halvveis ved passering av benk på utsiktspunkt. Dette er også en fin plass for en liten pause for dere som har god tid.  Den siste halvparten av løypa går i mer flatt terreng og utfor, men det kommer en hard kneik 500 meter før mål.

Lang løype runder 200 meter ute i løypa.

Kort løype: 3.5 km

Lang løype: 6.6km

Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av denne sesongen også. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor fortsetter vi med selvbetjente løyper.  Vi håper å være i gang med arrangementer på tirsdagene før sommerferien.

Vi lanserer Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Det vil komme en ny løype hver uke frem til arrangementet kan gå som vanlig. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med bånd og skilt. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede. Det er ikke foreløpig barneløp, men barn under 12 år som er med voksne rundt løypa kan registreres gratis under barneløp.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til fredag.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.