Førstemann til Granestua og tilbake- AVLYST


Tid


Sted

Vis kart

Førstemann til Granestua 2021 er dessverre avlyst. Vi måtte ha minst 80 påmeldte innen lørdag 21. august. I dag søndag 22. august er det 34 som har meldt seg på. Vi satser på arrangement i 2022.Vi har bestemt at det ikke er fornuftig med busstransport tilbake fra Granestua. Dette skyldes en usikker situasjon med pandemien. Derfor blir løpet arrangert med start og mål ved Sparebanken Sør Amfi.  Dessuten må vi ha minst 80 deltakere påmeldt innen 21. august for å kunne arrangere løpet. Dersom vi må avlyse på grunn av for få deltakere eller covid-19, så får man tilbakebetalt påmeldingsavgiften. Du kan velge mellom disse distansene:

Førstemann til Granestua og tilbake: Fellesstart kl. 18.00.  Løypelengde er 20 km med 3 drikkestasjoner. Her følger vi stort sett den tradisjonelle løypa opp til Granestua. Vi løper rundt vannet og vender tilbake mot Myra. Underlaget er en blanding av sti, kjerrevei og grus. Løypas lengste bakke kommer etter 4.5 km ved Tveiten. Det er litt lettere å løpe tilbake fra Granestua. 

Førstemann til Tveiten og tilbake: Fellesstart kl. 18.10. Løypelengde er 9 km med 1 drikkestasjon. Denne løypa følger den andre løypa til Tveiten, før den snur tilbake til Sparebanken Sør Amfi Arendal. Løypa er middels kupert med en blanding av sti og grus.

Trim uten tid: Start mellom kl. 17.00 og 17.30. Du velger selv distanse.

Du betaler med kort eller Vipps ved påmelding her. Prisen er kr. 250 for de over 16 år, og kr. 125 for de under 16 år. 

Agder Bedriftsidrettskrets vil sørge for at arrangementet gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte. 

Det blir premiering til de 3 beste i damene og herrene uavhengig av klasse. Dessuten flotte uttrekkspremier.

Påmelding kan gjøres her innen 26. august. Du betaler med kort eller Vipps ved påmelding.

Priser:
- Fellesstart med tid: Kr. 250. ( ungdom under 16 år kr. 125 )
- Trim uten tid: Kr. 250. ( Ungdom under 16 år kr. 125 )

Spørsmål kan rettes til: Kenneth Ånonsen 92450301


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.