13. Karuselløp - Per Hagen løpet

13. Karuselløp - Per Hagen løpet


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 31.08.2021 21:00

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2021
Den 47. sesongen i Terrengkarusellen er i gang!

Per Hagen løpet arrangeres over 2 ukedager:

  • Mandag 30. august fra kl. 15 til 18, tilstedeværelse for generell bistand.
  • Tirsdag 31. august fra kl. 12 til 18, tilstedeværelse for generell bistand
  • Registrering av deltakelse stenges automatisk tirsdag kl 21.00.

NB! Vi gjør oppmerksom på at det tirsdag 31. august fra kl. 17 vil arrangeres et terrengritt i regi av KCK. Både Terrengkarusellen og KCK vil benytte grønn slette som arena for start og mål, vis hensyn og følg arrangørers retningslinjer.

Vi åpner nå opp for puljestart (med tidtaking), med manuell registrering av Utvalget (ikke strekkodelesing). Det vil være puljestart torsdag i tidsrommet mellom kl. 17:30 og 18:00, 3 min intervall mellom hver pulje.

Milslukeren har egen pulje kl. 17:15. Etter første runde, fortsett på grusveien rundt grønn slette (ikke baksiden/barneløpstraséen).

Som alltid kan dere ta tiden selv og få notert i mål (på tirsdagen må det skje før tidtakingspuljene kommer i mål).

Vi fortsetter med muligheten til å ta seg rundt til andre tider enn de betjente, og registrere seg selv på nettet. Dette kan gjøres allerede fra fredag 27. august, og avsluttes tirsdag 31. august kl. 21:00. Løypa merkes fra mandag kl. 10. Ønsker du å gjennomføre før denne tid er det kart, løypebeskrivelse og evt gpx-spor som gjelder.


7 løp er fortsatt er kravet mtp sesongpremie. Betaling for sesongdeltakelse kan gjøres her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000051628/betaling-for-terrengkarusellen-kristiansand-2021

Etter utført betaling kan du delta på alle Terrengkarusellens aktivitetsturer/ukens løype.

13. Karuselløp - Per Hagen løpet 30. - 31. august
Løypa vil være merket fra mandag formiddag (30/8) til og med tirsdag 31/8 kl. 18. Løypa blir merket med Mizuno merkebånd samt retningspiler.

Løpslengde: 3,75 km  13_PerHagenLøypa_ny.jpg (kart) - 13_PerHagenLøype_versj2.gpx

Milslukeren: 7,6 km (2 runder)

Løypebeskrivelse 

Velkommen til Per Hagen løpet i Jegersberg som har start og mål på Grønn slette.
Starten av løypa går i retning demningen ved Øvre Jegersbergvannet, følg grusveien fra grønn slette og over demningen. Ved badeplassen holder man til høyre og løper inn på grusveien og følger den ca. 250 m. Etter at man har passert en liten bekk på venstre side av grusstien tar man opp til venstre og løper opp ei myr (Branntomta). Hold til høyre og løypa går over fjell og en kommer på nytt ned til grusveien. Ta til venstre mot Slåttebekken, løper over bro og tar så til høyre og følger sti til du kommer ut på lysløypa. Ta til venstre i lysløypa, følger den ca. 50 m. Ta til høyre over en liten bro og følg sti gjennom heia til en nesten kommer ut til Røverkleiva. Løper gjennom heia og opp til lysløypa. Hold til venstre og etter ca. 30 m. tar man inn til høyre. Følger sti igjennom heia, kommer ut på Lysløypa. Ned bakken og i enden av vannet tar man inn til høyre og følger sti til du er i mål.

God tur.


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid. Opplever du problemer med registrering, kontakt oss på agder@bedriftsidretten.no eller ring 38 25 41 20.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000051628/betaling-for-terrengkarusellen-kristiansand-2021

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil 

Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir delvis merket på vanlig måte, men du kan også laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene.

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: 13_PerHagenLøype_versj2.gpx
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.