Agderposten Terrengkarusell - Ukens løype


Tid


Sted

Vis kart

Tirsdag 21. september er det klart for årets siste løp: 

- Barneløp kl. 17.30. Lang løype kl. 18.00. Kort løype kl. 18.05.

Årspremie kan hentes tirsdag mellom kl. 14 og 18, onsdag /torsdag mellom kl. 16 og 18.

Du må være påmeldt på forhånd i karusellen. Vi ber deltakere som ikke er med på fellesstart ikke bruke løypen mellom kl. 18 og 19 på tirsdager. Ukens løype fortsetter som vanlig.

Start og mål er på baksiden av Sparebanken Sør Amfi Arendal ved starten av lysløypa. Underlaget er en blanding av grus og sti. Løypa er småkupert. Kort løype 4 km. Lang løype 7 km.


Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av denne sesongen også. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse. Derfor fortsetter vi med selvbetjente løyper. 

Vi lanserer Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Det vil komme en ny løype hver uke frem til arrangementet kan gå som vanlig. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med bånd og skilt. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede. Det er ikke foreløpig barneløp, men barn under 12 år som er med voksne rundt løypa kan registreres gratis under barneløp.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til fredag.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.