Sparekassa Orienteringskarusell-Ukens løype


Tid


Sted

Vis kart

Samlingsplass og parkering er bak Sparebanken Sør Amfi Arendal. Fri start mellom kl. 16.30 og 18.00. Ukens løype henger ute til torsdag kl. 19.

De som ikke har vært med tidligere, kan stille på løp på mandagene og arrangøren vil hjelpe til med påmelding. Kr 100,- for enkeltløp. Fri start mellom kl 1630-1800.

Vi sender ut info om løpene til alle på mail-lista. Ønsker du å være med her så send en mail til Bjørn Idar Sætran:   bidds@hotmail.no

 

Da kan vi endelig starte med arrangement på mandagene igjen.  Vi må fortsatt ta hensyn til pandemien. I praksis så betyr dette:

  • Ikke samkjøring utenfor familien til arrangementet.
  • Holde god avstand.
  • Desinfeksjon av hender og brikke før start og registrering av resultat.
  • Ingen kontant betaling, kun Vipps på løpet.
  • Dere får utlevert kart før start.

Vi fortsetter med Ukens løype i tillegg til mandagsløpene. Løypene blir tilgjengelig til egen utskrift i Timeservice og hjemmeside fra mandag ca. kl. 20. Kr 100,- til Vipps nr 550307.  Postskjermene blir hengende ute til torsdag kl. 19.

Deltakerne må selv registrere løpet i Timeservice. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Orienteringskarusellen Arendal (nr. 550307)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Registrering er åpen fra mandag til fredag.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.