Bedriftsgolf Arendal / Grimstad

Bedriftsgolf Arendal / Grimstad


Arrangør: Agder bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 14.04.2023 03:30

Tid


Sted

Vis kart

Seriespill: 


* Serie A spilles på Stor bane (9 hull), og krever at deltakerne minst har grønt kort og gyldig medlemskap i en golfklubb.  Også i år benytter vi banene både i Grimstad og i Arendal (Nes Verk). Hvert lag får kamper både på Front Nine på Nes Verk,Back Nine på Nes Verk og ved Grimstad GK.  


* Serie B spilles på Pay & Play banen (korthulls banen) på Nes Verk.  Her kan alle være med – det er ikke krav til grønt kort på korthulls banen. 


* Hvert lag kan bestå av inntil 6 personer, men det er kun 2 personer som spiller av gangen (pr. kamp).  Kvinner og menn spiller på samme lag. 


* Konkurransen spilles som serie hvor lagene konkurrerer mot hverandre. 


For serie A er spillformen Fourball Stableford med fullt spillhcp (maks 36), og for serie B er spilleformen Fourball Stableford (begge spillerne på laget spiller hver sin ball – det beste resultatet for laget teller på hvert hull).  Det spilles om hvert hull – vunnet hull gir 2 poeng, delt hull gir 1 poeng og tapt hull gir 0 poeng.  Det laget som har fått flest poeng har vunnet kampen.  Disse poengene danner ”målforskjellen”.  Det gis 2 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tap. 


* Lagene rangeres etter fjorårets resultater. Opprykk vinner 2.divisjon. Nedrykk taper 1.divisjon.


* Mandag er fremdeles dagen for kamper (andre dager kan ordnes hvis et lag ikke kan på mandager).  Lagene vil få eksakt starttidspunkt i terminlista som sendes ut i god tid før sesongstart. 


* Påmeldingen er bindende og faktura sendes ut før sesongstart.


* Pris for korthulls banen er kr. 3.700,-


* Pris for hovedbanene er kr. 4.800,-