Vi tilbyr seriespill for alle uansett kjønn, alder eller nivå. Lagene består av tre spillere, men still gjerne med reserver. Serien starter rundt september og avsluttes rundt april. Sjekk ut tilbudet i tabellen under.


Oppstart 11. september 2023! 

Påmelding

Spilledager og -tider
Alle kamper spilles i Arendal Bowling hovedsakelig på mandager fra kl. 18:00

Hvem kan delta?
Alle bedrifter som er medlem i Agder bedriftsidrettskrets er velkommen til å være med i serien. Er du usikker på om din bedrift er medlem, kontakt oss

Vi har mulighet til å starte en nybegynnerserie, hvis det er interesse for dette.

Påmeldingsavgift
Pris for påmelding vil være fra kr 7500,- til kr 9500,- avhengig av antall lag vi får i hver divisjon. Antall kamper lagene får avgjør prisen på seriespillet.
Ønsker nye lag trening/opplæring, ta da kontakt med leder av bowlingutvalget Brynhild Kristiansen


Kontakt gjerne bowlingutvalget/administrasjonen dersom du skulle ha noen spørsmål vedrørende bowlingserien.

Bedriftsbowling - Arendal

Vi samarbeider med Norges Bowlingforbund som har utviklet tabell- og resultatservice for oss.
Kampoppsett, tabeller, snittlister og kontaktpersoner vil du finne ved å klikke deg inn på nedenstående lenke. Resultater 2023-24 https://bedrift.bowling.no/seriespill/resultater/

Terminliste for sesongen 2023-24 ligger her https://bedrift.bowling.no/seriespill/kampoppsett/

Ta kontakt med utvalgsleder eller kretskontor for mer informasjon:

Bowlingutvalgets leder
Brynhild Kristiansen
brynhildk@live.no
957 06 761
Agder BIK Administrasjonen agder@bedriftsidretten.no 


Kampreglement for bowlingserien.pdf

Viktig informasjon til alle bowlingspillere!!

Norges Bowlingforbund har fra 1. august 2020 innført nye regler som omhandler balansehull. Dette er regler som vi nylig ble gjort oppmerksomme på, men samme regler skal også innføres i Bedriftsidretten. Nye regler er som følger:

NYE KULEREGLER FOR BOWLING FRA 1. AUGUST 2020.

Fra 1.8.2020 er det innført nye regler i Norges Bowlingforbund som omhandler balansehull.
Har man flere enn 3 hull i sin bowlingkule, så må det ene plugges/ tettes igjen. Dette kan fylles og ordnes av Proshop i bowlinghallen.

Se utdrag fra regelendring fra Norges Bowlingforbund

   • Ingen kuler har lov å ha balansehull!
    M.a.o. må alle kuler som har balansehull plugges/tettes senest 31/7, og ha maksimum 3oz finger-/side-/toppvekt, for å kunne spilles med under approbert spill! 
   • Alle spillere som velger å spille uten tommelhull må ha en + markering på kula, som er permanent og derfor må «remarkeres» om/når kula blir renovert, på den plass som markerer hvor de har for intensjon å ha sentrum av håndflaten. Ergo kan 2 finger spiller kun ha 2 hull i kula som da er for fingrene. Denne regelen er selvfølgelig for at 2 finger spiller ikke skal kunne snu kulene å på den måten endre de dynamiske forutsetningene. Blir altså ett fokus på at det kun finnes 1 markering på kule for dette og at den er gjort etter boring. 
   • Det er ikke lenger lov å endre de statiske vektforholdene på kula under pågående konkurranse.

Dette arbeidet kan utføres hos Hannevika Bowling og koster kr. 150,- Ta kontakt med hallen for avtale: post@hannevikabowling.no eller 380 14 055. Frist for ferdigstillelse settes til 31. oktober.
NB! For lagene i Arendal vil utvalgsleder Brynhild Kristiansen være behjelpelig dersom det er problemer med å få levert kulene til Hannevika i Kristiansand. Ta kontakt på brynhildk@live.no eller 957 06 761.