Buldring

Gjør noe aktivit med kolleger eller venner. Buldring kan være en flott aktivitet for teambygging! 


Hvordan foregår konkurransen? 

Klatreverket i Kristiansand har erfarne instruktører som plukker ut og merker ulike bulder i ulik vanskelighetsgrad. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden, men du kan kun bruke ett scorecard. Scorecardet får du i resepsjonen på klatreverket.

Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Ved lik poengsum teller antall forsøk.


Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget så her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig. Store bedrifter anbefales å mede seg på med fleir avdelingar.


Priser

Det koster 100 kr pr pers å delta på konkurransen, pluss eventuell inngang på Klatreverket. Betal i kassen ved oppmøte.

Under perioden vil du få 20% rabatt på "drop inn" inngang på Klatreverket. Dette inkluderer tilgang til buldrerommet og gratis leie av sko. Dersom du allerede er vanlig medlem av klatreverket får du tilgang til buldrerommet i konkurranseperioden, uten ekstra kostnader!


Premiering

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne, i tillegg til fine uttrekkspremier. Vi premierer også beste buldrebedrift med en flott pokal og premie! Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Agders Beste Buldrebedrift! 


Påmelding