Ukens løype - uke 25

Ukens løype - uke 25


Tid


Sted

Vis kart

Bedriftsidretten i Agder må på grunn av situasjonen med Corona-viruset (COVID-19) gjøre noen endringer i starten av årets sesong. Vi støtter oss til enhver tid til råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse.

Vi lanserer Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Det vil komme en ny løype hver uke frem til arrangementet kan gå som vanlig. Merk at stedene vil bli endret. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med bånd og skilt. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede. Det er ikke foreløpig barneløp, men barn under 12 år som er med voksne rundt løypa kan registreres gratis under barneløp. 

Deltakerne må selv registrere løpet i Timeservice.no. Appen kan ikke brukes til registrering Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305)

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til fredag.


 

Løypa:

Ukens løype er åpen fra tirsdag 16. juni kl. 12 til fredag 19. juni kl. 12. Parkering er ved Bjorbekk kirke eller ved start som ligger ved Funderud Gartneri (Løddesølveien 60, 4834 Bjorbekk).

Her kommer en ny løype i Terrengkarusellen. Start og mål er på Stampefoss rett på innsiden av Bjorbekk kirke. Løypa går på flotte stier rundt naturskjønne Sagvannet. Det er en småkupert løype.