Løp eller gå for Livet - UTSATT

Løp eller gå for Livet - UTSATT


Arrangør: Kristiansand

Tid


Sted

Vis kart

Bedriftsidretten i Agder innstiller all aktivitet inntil videre grunnet den uavklarte situasjonen rundt Corona-viruset (COVID-19).


Velkommen til Løp eller gå for livet!

Bli med og støtt Kreftforeningen.
Inntektene går uavkortet til KRAFTTAK MOT KREFT !

“Løp eller gå for livet” er for deg som har eller har hatt kreft, for deg som er pårørende, etterlatt eller kjenner noen som er berørt av kreft. Eller rett og slett bare har lyst til å støtte en viktig sak! Sprek eller ikke, gammel eller ung spiller ingen rolle; her er både barneløp (gratis) og løp på tid med fellesstart – eller du kan rusle gjennom løypa når det passer deg. Med eller uten barnevogn, gåstav eller rullestol – i treningstøy eller vanlig tøy – du er velkommen uansett!

Start- og målområde: Gimlebanen ved Gimlehallen i Kristiansand.

Kl. 13: Valgfritt løpetidspunkt frem til kl. 17, løype på 3,5 km eller 5,4 km.

Kl. 17: Barneløp 500  m – gratis deltagelse.

Kl. 18: Fellesstart, løype 5,4 km med tidtaking. 

Startkontingent: Kr 100,-. Påmelding ved oppmøte på Gimlebanen ved Gimlehallen.

“Løp eller gå for livet” gir poeng i Terrengkarusellen og arrangeres i samarbeid med Bedriftsidretten Agder/Terrengkarusellen i Kristiansand.

Betaling kan skje på følgende måte:
Vipps til 411005 (Kreftforeningen), betalingsautomat, kontantbetaling.
Bedrifter kan også motta faktura via løpets digitale innsamling: https://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2020/5-12967

For mer info:
https://kreftforeningen.no/arrangementer/lop-eller-ga-for-livet/?nextDate=YToyOntzOjEwOiJzdGFydF9kYXRlIjtzOjE5OiIyMDIwLTAzLTE5IDEzOjAwOjAwIjtzOjg6ImVuZF9kYXRlIjtzOjE5OiIyMDIwLTAzLTE5IDE4OjAwOjAwIjt9


asd