Sykkelkarusellen 2020 - ritt 2

Sykkelkarusellen 2020 - ritt 2


Tid


Sted

Vis kart

Bedriftsidretten i Agder innstiller all aktivitet inntil videre grunnet den uavklarte situasjonen rundt Corona-viruset (COVID-19). Vi støtter oss til enhver tid til råd fra FolkehelseinstituttetNorges Idrettsforbund samt lokale og nasjonale myndigheter. Vi ser det som vår viktigste oppgave å bidra til redusering av smitte og opprettholdelse av god helse.

Vi håper å være i vanlig drift til det første rittet 04. juni. 

 

Vi ønsker deg velkommen uansett form - enten du vil sykle i ditt eget tempo eller konkurrere på tid. Du kan komme med den sykkelen du har. Løypa er enkel teknisk, og går for det meste på grusvei. I år går alle rittene fra Sparebanken Sør Amfi Arendal.

Dette er en satsing fra Agder Bedriftsidrettskrets. Vi ønsker å tilby ritt som kan passe for alle! Det første rittet er torsdag 4. juni.

Individuell start fra kl. 17.30 - 18.00. Fellesstart på tid fra kl. 18.00. Rittet går i en runde på 7.5 km. Du kan velge mellom trim uten tid, fellesstart 3 runder, fellesstart 2 runder eller fellesstart 1 runde ( under 16 år ).

Premiene er flotte glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minimum 4 av 6 ritt for å bli premiert. Alle som deltar på 6 ritt er med i trekning av flotte ekstrapremier.

Påmelding for hele sesongen koster kr. 400 for de over 16 år og kr. 250 for de under 16 år.(+ et gebyr til betalingsløsningen) Du har mulighet til å betale med kort ved påmelding, eller du kan betale kontant eller med Vipps på det første rittet. Dersom du ikke betaler ved påmelding her, blir lagt på kr. 50 på prisen. Det blir også mulighet for å betale for enkeltritt. Dette koster kr. 100 og kr. 50 ( under 16 år ).

Merk at ordinær helårslisens ikke er gjeldene i våre ritt. Forsikring er frivillig. Les mer om våre forsikringer her: https://www.bedriftsidretten.no/home/index.rails?pid=26980

Håper du har lyst å bli med på en spennende løype i flott natur!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.