Aktivitetstur 10 med Terrengkarusellen

Aktivitetstur 10 med Terrengkarusellen


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 15.06.2020 12:00

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen under virusepidemien/Covid-19

Grunnet forbudet mot organisert aktivitet har vi lagt om arrangementformen for Terrengkarusellen.
Fremover vil vi lansere "Ukens løype" som vil være åpen for registrering fra mandag søndag. Ny løype lanseres hver uke frem til arrangementene kan gå som vanlig. 

Merk at opprinnelig terminliste fremover vil bli endret.

Den 46. sesongen i Terrengkarusellen blir annerledes, men aktivitetsturene som nå lanseres teller på lik linje som ordinære løp. Det betyr også at 7 løp fortsatt er kravet mtp sesongpremie.

Her finner du en oversikt over registrerte deltakere så langt:
Samlet oversikt Aktivitetsturer pr8juni2020.xlsx

Aktivitetstur nr. 10 - Unicon løpet, Odderøya

Løpslengde: ca 3,8km

Milslukeren: ca 7,6km

Ukens løype i Terrengkarusellen fra 8. juni t.o.m 14. juni.

Start og mål er lagt til plenen der Terrengkarusellen hadde løp tidligere (se kart).

Løypa starter i retning ned mot Idrettshallen, tar til høyre og løper på venstre sti utover til Idrettsplassen. Her løper/går vi over plenen og ut på W. Rosenvolds vei. Når du nærmer deg Østre Brakke (rød bygning) tar du til høyre og opp Mellomveien. Videre tar du første sti til venstre og ned mot Tjernet. Deretter løper/går du forbi maskinstasjonen og tar så veien til høyre som fører deg til kafeen.
Følger så Viljebakken ca. 10m, deretter til høyre og du kommer bak kafeen. De to neste stikryss til venstre, så krysser du Viljebakken, du løper/går rett frem til du møter fyrtrappene (rundt bunkers). Tar så til høyre og løper på venstre side av øya, opp til toppen langs gjerde. Tar så til høyre og løper over bro på toppen av øya. Deretter følger du vei bort til bom og videre til Batteriveien,  der tar du til høyre og løper/går ned Batteriveien til du på nytt kommer til Mellomveien.   Tar  så opp til venstre og løper/går til du på nytt kommer ut på Hauzspitsveien (Gamle kinobygg). Løper/Går til høyre og følger veien til du kommer til det første huset på høyre side (kunst). I enden av det tar du inn til høyre og følger stien ca. 40m. Ta til venstre og følg stien helt ned på vei. Videre til venstre etter ca. 150m, inn på grusvei og følger den tilbake til Idrettshallen og opp til mål.

Løypa blir noe merket.

Milslukeren snur ved mål og tar en ny runde.

Last ned løypekart: Odderøya_Unicon løpet.jpg

GPX-spor: Odderøya_Unicon 2020.gpx

Følg også med for oppdateringer på facebook:
https://www.facebook.com/groups/15431211538/ 


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "påmelding" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil (for dem som kan nytte seg av det).
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: Odderøya_Unicon 2020.gpx
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.