Førstemann til Granestua - trim

Førstemann til Granestua - trim


Tid


Sted

Vis kart

På grunn av retningslinjene vedrørende covid-19 blir dette arrangementet annerledes enn tidligere. Vi lanserer 2 løyper med retur. Konkurranseløperne gjør seg ferdig dagen før, så dette er et tilbud til deg som ønsker å gjennomføre på egenhånd i  eget tempo. Vi har 200 tilgjengelige plasser, så her er det lurt å gjøre påmelding så raskt som mulig. Det er ikke mulig å melde seg på stedet. Du registrerer selv deltakelse på samme måte som i Terrengkarusellen. Start og mål er Sparebanken Sør Amfi Arendal. Løypa er åpen hele dagen, og ryddes inn på morgenen dagen etter. Du kan velge mellom disse distansene:

Førstemann til Granestua og tilbake: Løypelengde er 20 km. Her følger vi stort sett den tradisjonelle løypa opp til Granestua. Vi løper rundt vannet vender tilbake mot Myra. Underlaget er en blanding av sti, kjerrevei og grus. Løypas lengste bakke kommer etter 4.5 km ved Tveiten. Det er litt lettere å løpe tilbake fra Granestua. 

Førstemann til Tveiten og tilbake: Løypelengde er 9 km. Denne løypa følger den andre løypa til Tveiten, før den snur tilbake til Sparebanken Sør Amfi Arendal. Løypa er middels kupert med en blanding av sti og grus.

Du betaler med kort eller Vipps ved påmelding her. Prisen er kr. 100 for de over 16 år, og kr. 50 for du under 16 år. I tillegg kommer et gebyr på kr. 15 til betalingsløsningen.

Agder Bedriftsidrettskrets vil sørge for at arrangementet gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte. Detaljer rundt dette kommer i ukene før løpet. 

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/Terrengkarusellen-Arendal-Grimstad-566529490048146/?ref=bookmarks