Aktivitetstur 12 med Terrengkarusellen

Aktivitetstur 12 med Terrengkarusellen


Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020 

Onsdag 19.august fra kl 1400 til 1800 samt torsdag 20. aug fra kl. 1300 blir vi tilstede på Gimlebanen og er behjelpelig med spørsmål vedrørende Terrengkarusellen 2020.

Nye løpere, og andre deltakere som må ha nytt startnummer, vil kunne hente dette i sekretariatet ved Gimlebanen. Sekretariatet vil være bemannet onsdag (19/8) fra kl. 14 til 18 og torsdag (20/8) fra kl. 13.
Vi trenger imidlertid en oversikt i forkant, så dersom du ønsker å hente startnummeret ditt denne dagen, send en epost til vest-agder@bedriftsidrett.no . I eposten opplyser du om navn, epost og tlf.nr så vil vi klargjøre for rask utlevering på stedet.

Fremover vil vi lansere "Ukens løype" som vil være åpen for registrering fra fredag til torsdag. Ny løype lanseres hver uke frem til arrangementene kan gå som vanlig.

Den 46. sesongen i Terrengkarusellen blir annerledes, men aktivitetsturene som nå lanseres teller på lik linje som ordinære løp. Det betyr også at 7 løp fortsatt er kravet mtp sesongpremie. Betaling for deltakelse kan gjøres her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854 

Etter utført betaling kan du delta på alle Terrengkarusellens aktivitetsturer/ukens løype.

Her finner du en oversikt over registrerte deltakere så langt:
Samlet oversikt Aktivitetsturer pr16juni2020.xlsx

Aktivitetstur nr. 12 - Per Hagen løpet - Gimlebanen

Løpslengde: 4.0 km

Milslukeren: ca 8.0 km

Ukens løype i Terrengkarusellen fra 17. august t.o.m 20. august.

Adkomst 

Løypebeskrivelse 

Start og mål på Grønn-slette mellom Gimlebanen og UIA. Start og mål er merket.4.km.

Dette er en lett løype å finne frem i, så den er ikke merket for aktivitetsturen.

Etter start løper en 40m på gress, til en kommer ut på sykkel og gangvei som går til UIA. Løypa går vider forbi Halvor Vegard Hauge Plass til Universitetsveien. Ta til høyre i den og følg vei/ fortau til du ser veien som går inn til Sødalsmyra. Følg veien til Sødalsmyra til du kommer til Demningen ved Jegersbergvannet. Løypa går over Demningen og følger grusvei gjennom Rønnesheia. Når du møter den lille Lysløypa i Jegersberg, ta opp til venstre og følg løypa rundt til du kommer ut på nordsiden av Grønn-Slette. Fra Grønn-Slette går løypa forbi Jegersberg gård mot Spicheren. Løypa krysser Universitetsveien, videre på venstre side av Spicheren bygget, mellom Jegersbergveien og Spicheren. Når en kommer i enden av bygget er det merket med blå bånd til mål på sletta.


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil: JH_PerHagensLøype.gpx 
Per Hagen-løpet 2020.jpg
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.