Aktivitetstur 17 med Terrengkarusellen

Aktivitetstur 17 med Terrengkarusellen


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 27.09.2020 21:30

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020
Fremover vil vi lansere "Ukens løype" som vil være åpen for registrering fra fredag - torsdag. Ny løype lanseres hver uke frem til arrangementene kan gå som vanlig.

Den 46. sesongen i Terrengkarusellen blir annerledes, men aktivitetsturene som nå lanseres teller på lik linje som ordinære løp. Det betyr også at 7 løp fortsatt er kravet mtp sesongpremie. Betaling for deltakelse kan gjøres her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854 

Etter utført betaling kan du delta på alle Terrengkarusellens aktivitetsturer/ukens løype.

Aktivitetstur nr. 17 - Walthers løype - vanlig løype 3,9 km, milsluker 7,8 km 
https://norkart.github.io/Terrengkarusellen/04_WaltersLoype/

Løpslengde: 3,9 km (Walters løype.jpg)

Milslukeren: 7,8 km

Ukens løype i Terrengkarusellen fra 18. september t.o.m 24. september.

Løypebeskrivelse 
Start ved Fant Olsen stykket, løper på Iysløypa 100m, tar så til høyre og løper ned og over myra til Svartjønn. Rundt denne og opp til 3. stampe, Iøper langs 3. stampe, rundt den ekstra lille sløyfen, kommer ned til broa som er lagt over enden av Stampa, over denne og ned til stemmen mellom 1. og 2. Stampe. Løper inn mellom 2. stampe og Kristianiafjorden, tar så til høyre igjen og kommer opp til 3. stampe. Til venstre og opp skaret, løper ned svingene til Iysløypa. Der løper vi til venstre i lysløypa og følger den til toppen av bakken, så til venstre og ned mot Ravndalen til trapp som går opp til Bånetjønn. Rundt Bånetjønn og til grusvei. Til høyre der, og opp til Iysløypa, når du møter den, så til venstre og følger Iysløypa helt til toalett i bunnen av bakken, opp til høyre, krysser lysløypa, inn på sti og første sti til venstre og retning mål på Fant Olsen.

God tur!


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil (for dem som kan nytte seg av det).
https://norkart.github.io/Terrengkarusellen/04_WaltersLoype/
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.