Aktivitetstur 18 med Terrengkarusellen

Aktivitetstur 18 med Terrengkarusellen


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 04.10.2020 21:30

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020

Fremover vil vi lansere "Ukens løype" som vil være åpen for registrering fra fredag - torsdag. Ny løype lanseres hver uke frem til arrangementene kan gå som vanlig.

Den 46. sesongen i Terrengkarusellen blir annerledes, men aktivitetsturene som nå lanseres teller på lik linje som ordinære løp. Det betyr også at 7 løp fortsatt er kravet mtp sesongpremie. Betaling for deltakelse kan gjøres her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854 

Etter utført betaling kan du delta på alle Terrengkarusellens aktivitetsturer/ukens løype.

Aktivitetstur nr. 18 - Roligheten/Bertesbukta/Marvika

Løpslengde: 3.3 km (Marvika.jpg)

Milslukeren: ca 6.6 km

Ukens løype i Terrengkarusellen fra 25. september t.o.m 4. oktober.

Løypebeskrivelse (løypa blir delvis merket med blå merkebånd)

Start og mål blir ved bom når en går inn på Roligheten fra parkeringsplassen ved båthavna i Bertesbukta.   Løypa går på vei/sti fra bom og ut til Gleodden. Fra Gleodden tar vi opp trappene og løper på sti og vei til man kommer inn i selve Marvika. Ved bom tar man en liten avstikker til høyre og følger sti til man er ute på vei igjen. Deretter løper man så til høyre noen meter ned bakken, tar inn til venstre og løper på sti til man på nytt er tilbake på vei. Man følger denne noen meter til høyre, så på nytt til høyre hvor man kommer inn på sti og følger den på baksiden av Spiseriet.Herfra følger en veien til høyre og løper på plenen langs sjøen, forbi en gul bygning og tar opp til venstrr. Man holder opp bakken, tar så til høyre og løper gode 100 meter forbi en rød bygning. Etter denne svinger man til venstre og opp i heia på en fin sti som fører deg mot porten, mens løypa tar deg ned til venstre hvor den krysser veien og går på plener i området. Etter man løper opp bakken på plenen mot Spiseriet, tar man til høyre ved trapp mot hvit bygning og løper opp på veien. Denne følger man til høyre noen meter og tar ned til venstre og gjennom port. Etter port ta til venstre og følg løypa ca. 100 m. Ta så til høyre og ut på vei. Ta til høyre og følg veien til du kommer opp mot porten og Barnehagen. Du holder til venstre før porten, løypa følger så veien til mål ved bommen.

Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.


Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!

Løypekart og link til GPX-fil (JH_Marvika_red.gpx).
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.