Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30

Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 20.08.2020 01:00

Tid


Sted

Vis kart

Du er nå kommet til arrangementet for påmelding til puljestarter med tidtaking ved Per Hagen løpet i Terrengkarusellen.
Deltakelse på puljestart krever forhåndspåmelding. Trykk "Påmelding" knappen og fyll ut skjemaet før du møter opp hvis du ønsker å delta i en fellesstart pulje.
For egen registrering av fullført gå hit https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000040245/aktivitetstur-12-med-terrengkarusellen 

I tillegg til den vanlige individuelle gjennomføringen tar vi på dette løpet sikte på å invitere alle som savner å løpe på tid mot konkurrenter til å melde seg på en av syv puljestarter på 20 løpere i hver, hvert 5. minutt, fra kl. 17:30 til kl. 18:00 torsdag 20. august Tidtakingsløperne blir registrert i mål, og det lages selvsagt resultatliste fra løpet. Dette vil foreløpig kun gjelde for normal distanse. Milslukere må fortsatt registrere egen tid.

Vi ser på dette som en myk overgang til normal Terrengkarusell, noe som vi håper kan skje i løpet av høstsesongen.


Aktivitetstur nr. 12 - Per Hagen løpet, Gimlebanen

Løpslengde: 4.0 km

Adkomst 

Løypebeskrivelse 

Start og mål på Grønn-slette mellom Gimlebanen og UIA. Start og mål er merket.4.km.

Etter start løper en 40m på gress, til en kommer ut på sykkel og gangvei som går til UIA. Løypa går vider forbi Halvor Vegard Hauge Plass til Universitetsveien. Ta til høyre i den og følg vei/ fortau til du ser veien som går inn til Sødalsmyra. Følg veien til Sødalsmyra til du kommer til Demningen ved Jegersbergvannet. Løypa går over Demningen og følger grusvei gjennom Rønnesheia. Når du møter den lille Lysløypa i Jegersberg, ta opp til venstre og følg løypa rundt til du kommer ut på nordsiden av Grønn-Slette. Fra Grønn-Slette går løypa forbi Jegersberg gård mot Spicheren. Løypa krysser Universitetsveien, videre på venstre side av Spicheren bygget, mellom Jegersbergveien og Spicheren. Når en kommer i enden av bygget er det merket med blå bånd til mål på sletta.


Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil: JH_PerHagensLøype.gpx
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.