Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30

Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 27.08.2020 01:00

Tid


Sted

Vis kart

Du er nå kommet til arrangementet for påmelding til puljestarter med tidtaking ved Gumpen Gruppen løpet i Terrengkarusellen.
Deltakelse på puljestart krever forhåndspåmelding. Trykk "Påmelding" knappen og fyll ut skjemaet før du møter opp hvis du ønsker å delta i en fellesstart pulje.
For egen registrering av fullført gå hit https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000040246/aktivitetstur-13-med-terrengkarusellen 

I tillegg til den vanlige individuelle gjennomføringen tar vi på dette løpet sikte på å invitere alle som savner å løpe på tid mot konkurrenter til å melde seg på en av syv puljestarter på 25 løpere i hver, hvert 5. minutt, fra kl. 17:30 til kl. 17:45 torsdag 27. august Tidtakingsløperne blir registrert i mål, og det lages selvsagt resultatliste fra løpet. Dette vil foreløpig kun gjelde for normal distanse. Milslukere må fortsatt registrere egen tid.

Vi ser på dette som en myk overgang til normal Terrengkarusell, noe som vi håper kan skje i løpet av høstsesongen.

Puljestart tur nr. 13 - Gumpen Gruppen løpet - Hamresanden

Løpslengde: 3.7 km (GumpenGruppen løpet-Hamresanden.jpg)

Milslukeren:  7.4 km

Løypebeskrivelse 

Nå en kommer til Hamresanden og til Gumpen Gruppen løpet er start og mål endret fra tidligere løp på Hamresanden. En kjører mellom Lanternen og Barnehagen, vider helt ut til veien slutter, hvor en kan parkere. Start er i enden på plenen, følg løypa hele veien langs sjøkanten, over en liten bro og ta til venstre videre langs sjøkanten. Løypa går helt ut på Fugløya og forsetter langs elvekanten opp og rundt toalettet. Løpstraseen tilbake til mål går på gress og stier i nærheten av traseen en benytter på veien opp mot vending. 

Løypa her ingen stigninger og er en av Terrengkarusellens flotteste løpsområder. Ta gjerne med badetøy til et bad etter gjennomført løypa

Løypa blir merket med blå merkebånd torsdag 27. august.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil: JH_Hamresanden_13_karuselløp.gpx
GumpenGruppen løpet-Hamresanden.jpg
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.