Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30

Påmelding - Puljestarter med tidtaking fra 17:30


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 14.10.2020 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Du er nå kommet til arrangementet for påmelding til puljestarter med tidtaking ved Aktivitetstur 20 i Terrengkarusellen.
Deltakelse på puljestart krever forhåndspåmelding. Trykk "Påmelding" knappen og fyll ut skjemaet før du møter opp hvis du ønsker å delta i en fellesstart pulje.
For egen registrering av fullført gå hit https://agder.bedriftsidretten.no/events/p/1000047773/aktivitetstur-20-med-terrengkarusellen 

I tillegg til den vanlige individuelle gjennomføringen tar vi på dette løpet sikte på å invitere alle som savner å løpe på tid mot konkurrenter til å melde seg på en av syv puljestarter på 25 løpere i hver, hvert 5. minutt, fra kl. 17:30 til kl. 17:45 torsdag 15. oktober Tidtakingsløperne blir registrert i mål, og det lages selvsagt resultatliste fra løpet. Dette vil foreløpig kun gjelde for normal distanse. Milslukere må fortsatt registrere egen tid.

Aktivitetstur nr. 20 - ordinær løype 3,5 km
https://norkart.github.io/Terrengkarusellen/03_Bankloypa/

Løpslengde: 3,5 km (Bankløypa.jpg)

Løypebeskrivelse 
Start fra Fant Olsen.
Gå/Løp over myra til Svarttjønn og videre rundt denne på venstre side og videre mot parkeringsplassen. Her tar du til høyre opp stien og følger denne på ytterkant av byen til vi kommer til stemmen mellom 1. og 2. Stampe. Tar så bort og løper igjen på ytterkant av byen, mot Telenors anlegg. Kommer så inn hvor vi løper over Øvremyr, krysser en bred sti og opp steintrappa. Løypa kryper oppover og vi kommer inn på svingene, løper ned disse til lysløypa, krysser denne og løper rett opp i heia på andre siden av veien. Vi kommer ned helt inne i enden av første svingen i lysløypa, og følger stien videre opp i heia. Her kommer vi nesten helt på toppen av den lange bakken i lysløypa. Følg så bakken rett ned og til mål ved Fant Olsen.

Underlag: grus/litt natursti


Løypekart og link til GPX-fil (for dem som kan nytte seg av det).
https://norkart.github.io/Terrengkarusellen/03_Bankloypa/
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: https://norkart.github.io/Terrengkarusellen/03_Bankloypa/
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.