Aktivitetstur 2

Aktivitetstur 2


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 11.04.2021 21:59

Tid


Sted

Vis kart

Oppvarming til Terrengkarusellen.

En ny sesong i Terrengkarusellen står for døren og frem mot sesongstart i uke 15 vil vi presentere 3 aktivitetsturer. Dette ekstratilbudet er ikke en den av den ordinære Terrengkarusellen. 

Turbeskrivelse finner du nedenfor.
Registrer din deltakelse her etter turen er gjennomført.
Vi trekker ut heldige premievinnere etter hver aktivitetstur.


Aktivitetstur 2, Fivvannet Rundt/Sørlandsparken.

Løypelengde: 4,8km
AktivitetsTur 2 2021.jpg(kart) - AktivitetsTur 2 2021.GPX (gpx)

Periode: mandag 29. mars til søndag 11. april.

Løypebeskrivelse 

Fra Kristiansand kjjør E18 i retning Oslo. Sving av på avkjørsel 90 mot avkjøringen til Sørlandsparken Vest/Hamresanden og og videre inn på Barstølveien. Velg deretter 2. avkjørsel til høyre og følg veien forbi Bay Auto til du se parkeringsplass ved Nygårdsveien. Start og mål er på parkeringsplassen. 

NB! Denne turen vil ikke være merket med blå merkebånd da den er lagt i et naturreservat. Kart/gpx er eneste hjelpemiddel, håper dere tar utfordringen.
Gå over en liten bro og ta til venstre. Etter at du har kommet noe forbi Bauetjønn, ta opp til høyre. Løypa går mellom Tømmeråsen og Rokshei/Ruben og videre ned mot Fievannet. Den går i området Heståsen, Stavkleiv. Noe av løypa ligger i Nedre Timenes naturreservat. En kommer inn i Drangsdalen, forbi Fiåsen og videre i retning Timenes. Når man kommer til en liten skogsvei ta da til høyre og du snart tilbake ved start. Mye av løypa går på myke og flotte skogsstier i et område Terrengkarusellen ikke har hatt løype tidligere.

God tur.


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!

Løypekart og link til GPX-fil 
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad, løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: AktivitetsTur 2 2021.GPX
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.