Sykkelsportcup - ritt 1

Sykkelsportcup - ritt 1


Tid


Sted

Vis kart

Vi ønsker deg velkommen uansett form - enten du vil sykle i ditt eget tempo eller konkurrere på tid. Du kan komme med den sykkelen du har. Løypa er 7,8 km lang, enkel teknisk, og går for det meste på grusvei. Alle rittene har start og mål bak Sparebanken Sør Amfi Arendal. Her er løypa: https://www.strava.com/segments/20186476

Rittet arrangeres av Agder Bedriftsidrettskrets i samarbeid med Sykkelsport i Arendal. Sykkelsport stiller med uttrekkspremier på alle rittene. I tillegg trekkes det på gavekort på Sykkelsport på 2000 kroner blant alle som har deltatt på minst 4 av 6 ritt. Dersom du bidrar som vakt teller dette som deltagelse. 

Det første rittet er onsdag 18. august. Vi retter oss til enhver tid etter rådende smittevernregler, og arrangementene blir tilpasset etter disse.

Individuell start uten tid (trim) blir fra kl. 17.30-1800. Fellesstart på tid fra kl.18.00. Rittet går i en runde på 7.5 km. Trimmere uten tid velger selv hvor mange runder som sykles. Fellesstart for dem over 16 år - 3 runder. Fellesstart for dem under 16 år - 1 runde.

Premiene er flotte glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i gaveeske. Du må delta på minimum 6 av 8 ritt for å bli premiert. 

Påmelding for hele sesongen koster kr. 400 for de over 16 år og kr. 200 for de under 16 år.(+ et gebyr til betalingsløsningen) Du kan også betale for alle rittene med Vipps på det første rittet (2.juni), da blir det lagt til 50 kr på påmeldingsavgift (450 kr eller 250 kr). Det blir også mulighet for å betale med Vipps for enkeltritt. Dette koster kr. 100 og kr. 50 (under 16 år).

Merk at ordinær helårslisens ikke er gjeldene i våre ritt. Forsikring er frivillig. Les mer om våre forsikringer her: https://www.bedriftsidretten.no/home/index.rails?pid=26980

Håper du har lyst å bli med på en spennende løype i flott natur!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.