Agderposten Lysløypekarusell/Ukens løype


Tid


Sted

Vis kart

Start og mål er ved turstiparkering i Longumkrysset ved E-18.Denne ligger på Krøgenes siden, før innkjøring til Heftingdalen. Løypa går i deler av de nye turveiene. I starten går det en del nedover. Deretter følger et småkupert parti, før det går slakt oppover den siste delen. En fin løype i flott natur! Løypelengde 4.3 km.

Bli med - få med dine venner - dette blir en karusell for alle, enten du vil gå, jogge eller løpe. 

Det er 6 løp i årets Lysløypekarusell. Vi bruker forskjellige lysløyper i Arendal og Grimstad.
Pris: kr. 470,- for alle 6 løpene – kr. 100,- pr. enkeltløp. Du kan betale med kort eller Vipps her. På løpene kan du betale for sesong og enkeltløp med Vipps eller kontant. Prisen for sesongen er kr. 500 for de som betaler på stedet. Det er halv pris for ungdom under 16 år.
Premiering: Minimum 4 av 6 løp .   

- Fellesstart på tid tirsdager kl. 18.00.

Det blir Ukens løype fremover.  Denne vil være åpen fra tirsdag kl. 12 til fredag kl. 12.  Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om smittevern og registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil ikke være funksjonærer til stede.

Deltakerne må selv registrere løpet  på nettsiden til Timeservice.  Appen kan også brukes til registrering. Her er en liten oppskrift på dette:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Dersom du ikke ønsker å betale for hele sesongen, så kan du vippse for enkeltløp til Terrengkarusellen Arendal (nr. 550305). Hele sesongen koster kr. 470 for voksne ( kr. 270 under 16 år ). Enkeltløp kr. 100 ( kr. 50 under 16 år ).

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra tirsdag til søndag.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.