Sparekassa Skikarusell 2022 - renn 5


Arrangør: Aust-Agder Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 09.02.2022 19:30

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Sparekassa Skikarusell 2022

Denne ukens renn er flyttet til Øynaheia. 

Vi håper på gode snøforhold. Terminlisten legger opp til 8 renn. Stedene i terminlisten er med forbehold. Følg med på vår Facebookside for oppdateringer. I utgangspunktet blir rennene annenhver gang på Sør Amfi og Longumkrysset. Øynaheia benyttes som alternativ.

Du må først melde deg på her: https://timeservice.no/events/128/register
Det koster kr. 100 per renn og dette må betales før start/innen registrering av egentid. Du kan betale med Vipps til Skikarusellen Arendal (nr. 550306), vi tar ikke kort eller kontant. Ungdom under 16 år betaler kr. 50 per enkeltrenn.

Etter 5 betalte renn får du de resterende 3 renn gratis.

Vi har gode erfaringer med å arrangere både fellesstart og Trim/Ukens løye og fortsetter med dette også i sesongen 2022:

  • Fellesstart på tid blir arrangert på onsdager klokken 19:00/19:05. Begge stilarter. 
  • Trim/Ukens løype vil være åpen fra onsdag kl. 18.30 til mandag kl. 19. Deltakerne på Trim/Ukens løype i må selv registrere løpet på https://timeservice.no/events/128/register eller appen til Timeservice innen påfølgende tirsdag klokken 19:00. Løypene vil ha markering av start og mål, og være merket med skilt i veikryss. Dessuten vil det være informasjon om registrering. Ukens løype teller som ordinært løp. Det vil kun være funksjonærer til stede torsdager i tidsrommet 18.30 til 20.00 i forbindelse med fellesstarten.

Premie er glass fra Magnor Glassverk - selvfølgelig levert i en gaveeske. Du må delta på minst 6 av 8 renn for å få premie.

Her er en liten oppskrift på registrering av egen tid i Timeservice:

- Du må være påmeldt til karusellen. E-post må være registrert. Du må Vippse for enkeltløp til Skikarusellen Arendal (nr. 550306).

- Velg resultat for aktuelt løp. Det vises da en beskjed på toppen av resultatlisten med link til skjema for registrering. Følg instruksene videre. Du har mulighet til å registrere tid. Registrering er åpen fra torsdag klokken 18:30 til tirsdag klokken 19:00.

Følg med på vår Facebookside for oppdatert info før renn. Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.