Historisk avtale for Agder Bedriftsidrettskrets

Postet av Agder bedriftsidrettskrets den 4. Nov 2022

For første gang i historien har Agder Bedriftsidrettskrets signert en Generalsponsor-avtale. Det er vi kjempestolte over! Og veldig takknemlige!

Det at avtalen er signert med Sparebanken Sør gjør det ekstra stas. Både Agder Bedriftsidrettskrets og banken har nedslagsfelt over hele Agder og matcher sånn sett hverandre svært godt. 

Tidligere Vest-Agder Bedriftsidrettskrets har også en lang historie med godt samarbeid og viktig økonomisk støtte fra Sparebanken Sør. Banken har blant annet hatt eget løp i Terrengkarusellen Kristiansand i en årrekke. 

Banken har også gjennom mange år hatt et aktivt bedriftsidrettslag og mange aktive ansatte. Leder for Bedriftsidrettslaget i banken, Ove Pollestad, er svært fornøyd med avtalen.  

Målsetningen er at avtalen kan føre til økt aktivitet blant både de ansatte i banken, kundene og befolkningen generelt. Sparebanken Sør ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og ser på denne avtalen som en mulighet til å nå en stor del av den voksne befolkningen på Agder.

I fremtiden vil banken synliggjøres i alle aktiviteter knyttet til Bedriftsidretten i Agder. Aller mest synlig blir de i Terrengkarusellen Arendal/Grimstad som fra 2023-sesongen også vil hete «Sparebanken Sør Terrengkarusellen». 

Kristin Tverberg er kontaktperson for avtalen fra Agder Bedriftsidrettskrets og gleder seg til å sette avtalen ut i praksis. 

«I Bedriftsidretten har vi som mål å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uansett utgangspunkt. Sammen med Sparebanken Sør har vi troa på å kunne gjøre et stort løft for folkehelsa i årene fremover»

Kristin Tverberg fra Bedriftsidretten og Ove Pollestad fra banken jobber nå med en god plan for hvordan dette skal settes ut i praksis fra januar 2023. 

Agder Bedriftsidrettskrets takker for tilliten og gleder seg til å gjøre Agder enda sprekere sammen med Sparebanken Sør.

    

Her er noen av de ansatte avbildet på et terrengkarusell-løp i Kristiansand høsten 2022. Fra venstre: Torstein Kristiansen, Sidsel Mjaaland Emanuelsen, Lillian L. Jahnsson, Marianne Høyer-Jonassen Loland, Jon S. Viervang, Christer Eikrem de Lange, Atle Bergset og Ove Pollestad.