Aktivitetstur 7 med Terrengkarusellen

Aktivitetstur 7 med Terrengkarusellen


Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen under virusepidemien/Covid-19

Grunnet forbudet mot organisert aktivitet har vi lagt om arrangementformen for Terrengkarusellen.
Fremover vil vi lansere "Ukens løype" som vil være åpen for registrering fra mandag søndag. Ny løype lanseres hver uke frem til arrangementene kan gå som vanlig. 

Merk at opprinnelig terminliste fremover vil bli endret.

Den 46. sesongen i Terrengkarusellen blir annerledes, men aktivitetsturene som nå lanseres teller på lik linje som ordinære løp. Det betyr også at 7 løp fortsatt er kravet mtp sesongpremie.

Her finner du en oversikt over registrerte deltakere så langt:
Samleoversikt Aktivitetsturer pr18mai 2020.xlsx

Aktivitetstur nr. 7 - LOS løpet 

Start og mål er på “Grønn slette” ved Gimlebanen/Spicheren. Start og mål er markert med skilt.

Aktivitetsturen starter i retning Lund, LOS løpet nr7 redigert.jpg. Etter ca. 150 m, ta til venstre og videre inn i skogsholt, her er løypa merket med blå bånd. Du kommer ut i kanten på parkeringen ved Gimle gård, fortsetter mot sykkelstien og kryss denne og fortsett i skogen til venstre for sykkelstien. Du kommer så ut bak bygningene på Gimle.
Løypa fortsetter videre på en sti som det er lagt bark på, her er det også merket med blå merkebånd. På toppen av bakken fortsetter du noen meter rett frem, før en vender og løper nedover. Ta til venstre på åpen plass og fortsett mot aktivitetsparken, her holder en til venstre og opp skaret. Hold så til høyre og gå/løp mot en ny grillbygning, kryss sykkel- og gangsti. Følg videre stien ned mot UiA, hold til venstre på asfalt, gå/løp langs muren til du kommer helt bort til bygningene ved Gimle. Ta til høyre og følg stien helt bort mot UiA, ut på vei og videre til tidligere militær port. Følg veien helt til du møter veien til Sødalsmyra, tar opp denne og etter at en har kommet litt forbi toppen, så tar en til høyre og løper ned til vannet/demning. Videre helt ut på veien ved Jegersberg gård, følg veien videre til Spicheren. Ved bussholdeplass opp til høyre, gå/løp forbi inngangen av Spicheren Tr.senter. Målgang på jordet/"grønn slette" i enden av treningssenteret.
NB! På grunn av anleggsarbeid har siste del av løypa blitt endret.


PS! Milslukeren forsetter over "Grønn- slette" og løper en ny runde.

Løpslengde er 4 km og for Milslukeren 8 km.

Last ned løypekart: LOS løpet nr7 redigert.jpg
https://norkart.github.io/Terrengkarusellen/06_LOS/ (avvik siste del)
GPX-fil for nedlasting: LOS_løpet_tur7 2020.gpx (avvik siste del)


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "påmelding" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Vi trekker ut 2 heldige vinnere av gavekort fra Mizuno blant registrerte deltakere. Gavekortet kan benyttes til uttak av Mizuno-produkter til en verdi av kr. 1000,- hos Sportsprofil på Lund.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil (for dem som kan nytte seg av det).
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: LOS_løpet_tur7 2020.gpx
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.