Volleyballserien 2020/2021

Volleyballserien 2020/2021


Tid


Sted

Vis kart

NB! Grunnet Covid-19 er sesongstart utsatt, oppstartstidspunkt er uvisst.

Gjør deg kjent med gjeldende smittevernsregler: Volleyball - koronavettregler NBIF.docx
Alle utøvere som er involvert i trenings- eller kampaktivitet i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund skal også ha gjennomgått Volleyballforbundets e-kurs i smittevern. Link til kurset finner du her.


Spilledager og -tider
Kampene spilles tirsdager og torsdager mellom kl. 20:00 og 22:00 i Birkenlundhallen og i Stintahallen 

LAG: 
I volleyball har vi serie for mix-lag. Et lag består av 6 spillere, og minimum 4 spillere kan utgjøre et lag i kamp. Inntil 12 spillere kan benyttes i kamp.
Mix-lag må ha spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 3 herrer på banen samtidig. Dersom det er færre enn 6 spillere på banen, skal minimum 2 av spillerne til enhver tid være damer. 

NB! Det praktiseres unntak fra denne regelen som er skissert i nedlastbart pdf dokument under reglement. Gjelder kun bedriftsserien i Arendal.

I år, som i fjor, spiller vi med at lagene dømmer selv. Hjemmelaget stiller med dommer.

Hvem kan delta?
Alle bedrifter som er medlem i Agder bedriftsidrettskrets er velkommen til å være med i serien. Er du usikker på om din bedrift er medlem, kontakt oss.
Mange bedrifter trenger ekstra spillere, så dersom du ikke tilhører noen bedrift med eget volleyballag er det bare å ta kontakt.

Pris: 4.000 kr

Spillerliste 
Alle lag som deltar i bedriftsserien i volleyball skal levere spillerliste før sesongstart. Er det behov for flere spillere underveis i sesongen skal dette søkes om. Skjema for føring av spillerliste finner du nedenfor.

Spillerliste volleyball.docx

Reglement:
Kampreglement for volleyball.pdf