Aktivitetstur 13 med Terrengkarusellen

Aktivitetstur 13 med Terrengkarusellen


Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020
Fremover vil vi lansere "Ukens løype" som vil være åpen for registrering fra fredag - torsdag. Ny løype lanseres hver uke frem til arrangementene kan gå som vanlig.

Den 46. sesongen i Terrengkarusellen blir annerledes, men aktivitetsturene som nå lanseres teller på lik linje som ordinære løp. Det betyr også at 7 løp fortsatt er kravet mtp sesongpremie. Betaling for deltakelse kan gjøres her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854 

Etter utført betaling kan du delta på alle Terrengkarusellens aktivitetsturer/ukens løype.

Her finner du en oversikt over registrerte deltakere så langt:
Samlet oversikt Aktivitetsturer pr26juni2020.xlsx

Aktivitetstur nr. 13 - Gumpen Gruppen løpet - Hamresanden

Løpslengde: 3.7 km (GumpenGruppen løpet-Hamresanden.jpg)

Milslukeren:  7.4 km

Ukens løype i Terrengkarusellen fra 21. august t.o.m 27. august.

Løypebeskrivelse 

Nå en kommer til Hamresanden og til Gumpen Gruppen løpet er start og mål endret fra tidligere løp på Hamresanden. En kjører mellom Lanternen og Barnehagen, vider helt ut til veien slutter, hvor en kan parkere. Start er i enden på plenen, følg løypa hele veien langs sjøkanten, over en liten bro og ta til venstre videre langs sjøkanten. Løypa går helt ut på Fugløya og forsetter langs elvekanten opp og rundt toalettet. Løpstraseen tilbake til mål går på gress og stier i nærheten av traseen en benytter på veien opp mot vending. 

Løypa her ingen stigninger og er en av Terrengkarusellens flotteste løpsområder. Ta gjerne med badetøy til et bad etter gjennomført løypa


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Har du tidligere ikke deltatt i Terrengkarusellen så kan du registrere deg her:
https://agder.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000035854

Dere kommer så på liste over løpere som skal hente startnummer på første arrangerte karuselløp når den tid kommer. Informasjon om henting av startnummer vil bekjentgjøres så snart det lar seg gjøre.

Vi oppfordrer alle deltakere til å benytte ovenstående lenke for sesongbetaling. 

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil: JH_Hamresanden_13_karuselløp.gpx
GumpenGruppen løpet-Hamresanden.jpg
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor:
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.