Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 7


Arrangør: Kristiansand
Påmeldingsfrist: 06.12.2020 22:30

Tid


Sted

Vis kart

Terrengkarusellen 2020

Sesongen 2020 er historie, men du kan fortsatt være aktiv med Terrengkarusellen.
I perioden 19. oktober til 22. november vil det ukentlig lanseres aktivitetstur, totalt fem stk. Turene er lagt til ulike steder i Kristiansand og er ikke tidligere benyttet i Terrengkarusellen.

Etter 22. november utføres det en premietrekning blant alle deltakerne.
Tilbudet er gratis for alle som ønsker å være med. 
NB! Nye turer lanseres ukentlig før vi avslutter søndag 13. desember.

Høstturer med Terrengkarusellen - Tur 7, Grim/Dueknipen.

Løpslengde: 3,5km
Høsttur 7 - Duekniben.jpg (kart) - Duekniben.gpx

Ukens løype i Terrengkarusellen - 30. november - 6. desember.

Løypebeskrivelse 
Aktivitetstur nr. 7 har start og mål ved Idda Arena.
Start ved inngangen til hallen, følg veien ned til idrettsbanen og videre ned til Grimsbekken som her ligger under betong. Ta til høyre og følg stien forbi Solholmen Skole, ta til venstre ved rekkverk og følg veien ut til Fagerdalsveien. Ta til venstre på veien og videre inn i Kolsbergveien. Den følges opp til du ser skiltet Hellinga. Ta inn til høyre der og følg veien videre til undergangen Gamle Flekkerøyvei. Etter undergangen går stien forbi et garasjeanlegg og videre inn mot Dueknipen.
Følg stien til Vannbassenget, ta til venstre før bassenget og stien går mot blokkene i Kobberveien. Etter at du har kommet forbi en liten lekeplass på venstre side, ta til høyre mot vannet, videre på sti og hold til høyre og på nytt tilbake til Vannbassenget. Stien går til venstre og følg den mot Bellevue. Ta til venstre før bebyggelsen og stien fører deg til vannet på nytt.
Gå over demningen og opp på høyden og tårnet. Her må du ta en liten pause og nyte utsikten, kanskje den flotteste utsikten i byen. Etter pausen holder du til venstre og kommer ned i Kobberveien. Følg den et stykke ned i bakken, ta til høyre og over gangbro på Gamle Flekkerøyvei. Videre til høyre ned bakken mot Idda Arena. Ta inn til venstre før hallen og veien videre mot der du har startet.

Løypa er noe merket med blå merkebånd ved Dueknipen. 

God tur!


Registrer din deltakelse, skjema for rapportering finner du her, alternativt klikker du "Registrering" lenger opp på siden. Registrer deg som fullført eller med egen tid.
NB! Etter utfylling av skjema, klikk neste og deretter bekreft opplysningene. Du vil så motta en kvittering til oppgitt epost.

Viktig! Når du er ute på tur, følg helsemyndighetenes råd om smittevern. Ikke dann grupper utover gitte retningslinjer, hold god avstand til øvrige turgåere og vis generelt hensyn!


Løypekart og link til GPX-fil 
Tips for ned lasting av GPX-spor til telefonen.pdf

NB! Løypene blir ikke merket på vanlig måte, men du kan laste ned kartblad med løypebeskrivelse samt GPX-spor til løypene. 

Tips for nedlasting av GPX-spor til telefon:
1. Last ned og installer appen NaVida. Denne er gratis og tilgjengelig i app store/play butikk
2. Last ned og åpne GPX-spor: Duekniben.gpx
3. Aktivitetsturen vil fremkomme i appen. Husk å slå på sporing nede i venstre hjørne, da vil du til enhver tid se hvor du er i løypa.